Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To chciiiiiiiiiiiiiiii :) Funguje to na FRS? :)

• Autor

funguje

Je to tak, slape perfektne.

Dobra prace

Kluci, kdo uz to mate na fabii, muzete hodit nejake foto ruznych zobrazeni displaye? Musim si to take objednat ;)

Udelal sem jen dve fotky ale muzu jeste nejaky udelat a k veceru je sem hodit. Jinak v to ukazuje stejne jako v Octavii(viz odkaz nahore)

post-3002-1235897309_thumb.jpg

post-3002-1235897316_thumb.jpg

Je to foceny telefonem tak kvalita nic moc.

nadherný sleduji to a za pár měsíců to bude jako u Opla Insignia (bude číst značky) :)

No to je parada! Uz to chci ;) Funkce palubniho pocitace jsou nedotceny? Kdyz budes mit jeste nejake foto, tak sem s nim ;) Co vsechno to teda umi zobrazit?

Palubni pocitac funguje stejne jako predtim a zobrazovat to umi prakticky cokoliv z merenych bloku co se da zobrazit na VAGu. Fotky nejaky jeste udelam.

No tak to nemaaaaa chybu! To chci, to chci, to chci ;) Dlouho uz jsem si do auta nic noveho nekoupil, tak si zase po dlouhe dobe udelam radost ;)

Tak par dalsich fotek

post-3002-1235927365_thumb.jpg post-3002-1235927358_thumb.jpg post-3002-1235927372_thumb.jpg post-3002-1235927380_thumb.jpg post-3002-1235927350_thumb.jpg

nádhera koukám co to zvládá - jen nechápu jednu zálezitost to lze dělat i test?

To je fakt boží :palec2:

A je tu další neplánovaná investice :D

2 dolezelk: ukazuje to i tlak turba?

chci to taky! co pro to musím udělat? bude mi to fungovat i v kombinaci se zobrazováním stanic od origo rádia???

Upraveno od lukyssek

Jasně, že bude, Kamil jak to vypadá je elektro-kapacita :worthy

nóóó.. vělká pecka :palec2:

týjo, ta zrovna když prodávám Fabku, tak si to vymyslel :feve:

• Autor

S radiem to funguje tak, ze D-Dot zobrazuje svoje hodnoty, pricemz jedna hodnota je specialni mod. Pri prepnuti na tenhle blok, prestane D-dot zobrazovat a zacne radio. Po dalsim stisku RES , se opet zacne zobrazovat D-dot, atd.

• Autor
2 dolezelk: ukazuje to i tlak turba?

na vsech Tdi , co jsem mel moznost videt, to ukazovalo tlak turba :)

Nektere i treba kroutici moment v Nm

je tu možnost nechat si to zapojit? že bych přijel s autem, řekl které hodnoty by byly fajn a sofistikovaný člověk mi to zapojil, předvedl jak to pracuje, jak se nechají hodnoty měnit a pak bych samozřejmě zaplatil

K čemu je to dobré? K rozptylování pozornosti za jízdy? :p

• Autor

abys mohl machrovat :)) ja jsem podle toho poznal, ze mam diru v sani. Vaha vzduchu neukazovalo tolik kolik mela pri plnem zatizeni.

Napeti baterky je taky dobry, vis jistli ti to spravne dobiji. Teplota motoru nebo oleje zase jestli ma auto uz provozni teplotu a muzes tomu dat kartac :wub:

je tu možnost nechat si to zapojit? že bych přijel s autem, řekl které hodnoty by byly fajn a sofistikovaný člověk mi to zapojil, předvedl jak to pracuje, jak se nechají hodnoty měnit a pak bych samozřejmě zaplatil

Neni problem vcetne montazi, nastaveni hodnot na miste, predvedeni (klidne i kafe, pivko -_- ). v Brne.

Upraveno od dolezelk

pak je tedy jen napadá, jaké hodnoty bych si mohl nakombinovat. nějaký seznam nemáš?

hodně by se mi líbila hodnota na kterou je nastaven tempomat, pokud to lze. jak jsem pochopil tento udaj by se zobrazoval na spodku maxidotu

• Autor

nemam. :) Da se zobrazovat vse co je k dispozici v merenych blocich v RJ motoru, budikach, atd. viz. VAG-COM

Nastavenou rychlost tempomatu lze taky zobrazovat, je v RJ motoru. Ale tezko na spodnim radku. tahle informace nejde po CANu a dole zobrazuji pouze info z CANu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.