Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak mi ty holky ukaz :D zatim zadne holky rano nevidam :D

ok, kdy jezdis do prace??? mmch, ted tam mate cirkus ne? :palec2:

do prace si to straduju pres novodvorskou... jo a cirkus sem videl kdyz jsem domu nedavno druhou stranou.

odkud jsi?

Vloženo

do prace si to straduju pres novodvorskou... jo a cirkus sem videl kdyz jsem domu nedavno druhou stranou.

odkud jsi?

zahradni mesto, autem kousek, sockou vecnost :) a nerikej mi, ze kde je nemocnice, nejsou pekny holky - sestricky???? ja delala pedarnu a vsichni kluci chteli vzdycky zdravostni sestricky a my nechapaly ;) ale bylo to asi kvuli tem kratkejm uniformam a my nosily na praxi civil ;) jojo, stredni skola .....

Vloženo

odkud jsi?

zahradni mesto, autem kousek, sockou vecnost :) a nerikej mi, ze kde je nemocnice, nejsou pekny holky - sestricky???? ja delala pedarnu a vsichni kluci chteli vzdycky zdravostni sestricky a my nechapaly ;) ale bylo to asi kvuli tem kratkejm uniformam a my nosily na praxi civil ;) jojo, stredni skola .....

to je zajimavy :D a co delas ted?

Vloženo
Prezráááááď

no tak to se snad ani neptej .... :rolleyes:

to by se to tady muselo jmenovat sex na pracovisti a pak bych vam ady mohla vypravet, kde vsude v praci jsem to delala....... ;)

ne, to byl vtip ;) - tahle veta je pro vsechny superspionazni kontrolorky :rolleyes:

no kdyz za mnou prijdete do prace, tak dostanete najist....

Vloženo
Prezráááááď

no tak to se snad ani neptej .... :rolleyes:

to by se to tady muselo jmenovat sex na pracovisti a pak bych vam ady mohla vypravet, kde vsude v praci jsem to delala....... ;)

ne, to byl vtip ;) - tahle veta je pro vsechny superspionazni kontrolorky :rolleyes:

no kdyz za mnou prijdete do prace, tak dostanete najist....

kde se muzu zadarmo najist? platim sexem :D :D :D

Vloženo

Já myslím, že úplná pohodička. Jen by to chtělo speciální páčku, která by na jedno zatáhnutí sklopila sedačky. Naše nejčastější varianta je, že sklopíme oboje sedačky a mladá si sedne dozádu jako by mezi ty sklopené a už to fičí. I ze zadu to jde, ale člověk má vykroucenou hlavu:)))) Jinak mám kombíka. V kufru při sklopených sedadlech to jde taky dobře, ale je lepší vozit s sebou nafukovací lehátko a deku, které vyplní ten převis mezi podlahou kufru a plochou sedaček. Jezdíme občas na srazy a je to pořád lepší, než spát ve stanu :prc:

Vloženo

no s tim tvojim vybavenim bych mozna nezustala cela, takze bys pak ve finale musel zaplatit ty me :p ale co se tyka toho jidla, tak je to jeden fastfood na fotbalovym stadionu, ta hadej ;)

Vloženo

no s tim tvojim vybavenim bych mozna nezustala cela, takze bys pak ve finale musel zaplatit ty me :p ale co se tyka toho jidla, tak je to jeden fastfood na fotbalovym stadionu, ta hadej ;)

no jo ale kolik fotbalu je v praze omg.... na letny a na edenu a kdo vi kde dal... tak mi napis team na SZ :D :D nebo nejaky poradny info.

Vloženo
tak na sedačkách v RS bych asi nedělal nic, ne málo jsem slyšel, jak se z nich vše špatně dostává :p

ja je mam cisty jako detskou prdelku :D treba i cistejsi nez tvoje :Dlol

no, i to je možné, já už je budu muset trošku prohnat čističem atd :feve:

Vloženo

no kdyz uz jsme se ocitli v tomhle tematu, tak asi vsichni vime, o cem je rec, takze Proforku, nedelej vlny, my vime, ze ty vis co a jak ;)

tweetaku, rika ti neco...................... tech, tamtech parta?????? tak si tu hadanku sloz a mas to ;)

losky, myslim, ze ten svicen nebyl na me ;)

paaaaaaaa

Vloženo
no kdyz uz jsme se ocitli v tomhle tematu, tak asi vsichni vime, o cem je rec, takze Proforku, nedelej vlny, my vime, ze ty vis co a jak ;)

tweetaku, rika ti neco...................... tech, tamtech parta?????? tak si tu hadanku sloz a mas to ;)

losky, myslim, ze ten svicen nebyl na me ;)

paaaaaaaa

ale byl, ale jen obrazně:)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...