Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

BTw ,ked uz niekto edituje moj prispevok z 8:06,nech si nastuduje gramatiku SJ a hlavne nenapise oprava gramatYka.... fucklol lol lol lol

BTw ,ked uz niekto edituje moj prispevok z 8:06,nech si nastuduje gramatiku SJ a hlavne nenapise oprava gramatYka.... fucklol lol lol lol

na i/y se vyprdni ;) hlavne, ze si rozumime

Bemko, ja mam psa obranare, je to trhacka, takze radsi ne, mela bych o tebe strach :p

Hodim o branu a je klud?:D Inak uz som velky chlapec,ale dakujem o za tu starostlivost. ;)

na i/y se vyprdni ;) hlavne, ze si rozumime

To nepatrilol tebe ,ale tomu chytrakovi co to editoval :D.Inak v pohode,dam si kavicku,kaviarove tousty.

Hodim o branu a je klud?:D Inak uz som velky chlapec,ale dakujem o za tu starostlivost. ;)

to bylo jen tak, aby rec nestala, ona je prave strasna potvora, ke kazdymu se tuli a klidne by odesla s kymkoliv, njn a ty si primo z Piestan??????

To nepatrilol tebe ,ale tomu chytrakovi co to editoval :D.Inak v pohode,dam si kavicku,kaviarove tousty.

vim, vim ;)

to bylo jen tak, aby rec nestala, ona je prave strasna potvora, ke kazdymu se tuli a klidne by odesla s kymkoliv, njn a ty si primo z Piestan??????

Priamo nie,som z mestecka cca 10 km od Piestan,ale prvykrat som otvoril oci prave v PN ;). A coze to je za rasa ,ten tvoj bundas?

Priamo nie,som z mestecka cca 10 km od Piestan,ale prvykrat som otvoril oci prave v PN ;). A coze to je za rasa ,ten tvoj bundas?

BOXER kol5

jakej pan...... znas to ;)

BOXER kol5

jakej pan...... znas to ;)

Nebodaj aj ty slintas? ;):palec2:

Nebodaj aj ty slintas? ;):palec2:

bohuzel...... neda se s tin uz prej nic delat kol114

bohuzel...... neda se s tin uz prej nic delat kol114

Hmm kto maze ten jede.Ale mas velke uplatnenie na poste ako olizovacka znamok atd.nebudem to radsej dalej rozoberat,lebo by sme opat skoncili pri teme dostupnej od 22:00 :smich:

Hmm kto maze ten jede.Ale mas velke uplatnenie na poste ako olizovacka znamok atd.nebudem to radsej dalej rozoberat,lebo by sme opat skoncili pri teme dostupnej od 22:00 :smich:

od lizani ses tady nebo ne????? Sam ses do ty funkce nebidnul ;)

od lizani ses tady nebo ne????? Sam ses do ty funkce nebidnul ;)

To ano,ale ja lizem ine veci ako znamky ;) A ty si ma neoficialne korunovala ako spravcu tvojej lisingovej podstaty :D

To ano,ale ja lizem ine veci ako znamky ;) A ty si ma neoficialne korunovala ako spravcu tvojej lisingovej podstaty :D

:kol-59: tak????

a ake veci????????????

a mmch, kde si vzal tu informaci, ze jaaa lizu znamky???tc tc tc ;)

Upraveno od drncice

:kol-59: tak????

a ake veci????????????

a mmch, kde si vzal tu informaci, ze jaaa lizu znamky???tc tc tc ;)

No ako by som to povedal.Predstav si obraz zaveseny na stene.A predstav si slabe zemetrasenie ktore obraz trosku vyosi.Takze v podstate rad lizem <> (sikme obrazy) :smich: :smich: lol

Ju a k tym znamkam,davali to vcera v Televiznych novinach ,Drnci ;)

Ale spat k teme,zaujimala by ma skusenost vlastnikov FII.Je to mozne,nieje to mozne,popripade co treba vsetko poupravovat,aby to bolo mozne ;)

Ale spat k teme,zaujimala by ma skusenost vlastnikov FII.Je to mozne,nieje to mozne,popripade co treba vsetko poupravovat,aby to bolo mozne ;)

vsechno je mozny

No ako by som to povedal.Predstav si obraz zaveseny na stene.A predstav si slabe zemetrasenie ktore obraz trosku vyosi.Takze v podstate rad lizem <> (sikme obrazy) :smich: :smich: lol

Ju a k tym znamkam,davali to vcera v Televiznych novinach ,Drnci ;)

lizat obrazy??? hmmmm , vyzkousim, co na tom mas ;)

a v tn davaj vzdycky kraviny.

Takze za 14 dni v BA, dame rande i s proforem ju? a vem sebou nejakej olizanej obraz lol

vsechno je mozny

To suhlasim,ale mna by zaujimal komfort,priestor.neexistuje auto v ktorom by sa to nedalo ;) Ide o skusenosti a pruznost.

lizat obrazy??? hmmmm , vyzkousim, co na tom mas ;)

a v tn davaj vzdycky kraviny.

Takze za 14 dni v BA, dame rande i s proforem ju? a vem sebou nejakej olizanej obraz lol

potom si ziadam prednostne foto z lizania obrazov ;) Len bacha aby neboli chlpate(napadnute zakernou pliesnou) :D

Tak v Ba alebo v PN?Haaaa?

Naco nosit stare olizane obrazy,ked ti to mozem ukazat na novom ;)

potom si ziadam prednostne foto z lizania obrazov ;) Len bacha aby neboli chlpate(napadnute zakernou pliesnou) :D

Tak v Ba alebo v PN?Haaaa?

Naco nosit stare olizane obrazy,ked ti to mozem ukazat na novom ;)

ad 1. ok, s focenim problem nemam, snad vyberu nejakej peknej novej obraz ;)

ad 2. tam i tam

ad 3. mas 5 bodu ;):palec2:

ad 1. ok, s focenim problem nemam, snad vyberu nejakej peknej novej obraz ;)

ad 2. tam i tam

ad 3. mas 5 bodu ;):palec2:

1.Fiii satesim ako male dieta na cukrovu vatu

2.Aj inde? :D ale toto musis mat na sebe,ok? http://youtube.com/watch?v=WVi-KtBCes0

3.5 bodov je maximum alebo?

1.Fiii satesim ako male dieta na cukrovu vatu

2.Aj inde? :D ale toto musis mat na sebe,ok? http://youtube.com/watch?v=WVi-KtBCes0

3.5 bodov je maximum alebo?

1. fotka ze sprchy nestacila jo??? ;)

2. kdekoliv po ceste Praha - Piestany ( zelena mi moc neslusi :help: )

3. maximum je prece sto ;)

1. fotka ze sprchy nestacila jo??? ;)

2. kdekoliv po ceste Praha - Piestany ( zelena mi moc neslusi :help: )

3. maximum je prece sto ;)

1. rozpalila,to je pravda,ale je to iba 1% pravdepodobnost,ze si to ty na fotke ;)

2. To radsej to Ba-PN to je moja cesta (neboj tu zelenu si asi ani nebudem vsimat ;) )

3.Wrrr to iba 5 zo 100? :aggressive:

1. rozpalila,to je pravda,ale je to iba 1% pravdepodobnost,ze si to ty na fotke ;)

2. To radsej to Ba-PN to je moja cesta (neboj tu zelenu si asi ani nebudem vsimat ;) )

3.Wrrr to iba 5 zo 100? :aggressive:

1. pockej, ty si myslis, ze ti posilam fotky nejakejch pipin??????????? A ze mam potrebu si vymejslet? Tak to me malicko urazilo, ale jo, beru, poslu ti dalsi na mejl

2. ok

3. ted nevim, jestli nemam maximum zvysit na 1000000! ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.