Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Bemko, ja mam psa obranare, je to trhacka, takze radsi ne, mela bych o tebe strach :p

Hodim o branu a je klud?:D Inak uz som velky chlapec,ale dakujem o za tu starostlivost. ;)

Vloženo
Hodim o branu a je klud?:D Inak uz som velky chlapec,ale dakujem o za tu starostlivost. ;)

to bylo jen tak, aby rec nestala, ona je prave strasna potvora, ke kazdymu se tuli a klidne by odesla s kymkoliv, njn a ty si primo z Piestan??????

Vloženo
to bylo jen tak, aby rec nestala, ona je prave strasna potvora, ke kazdymu se tuli a klidne by odesla s kymkoliv, njn a ty si primo z Piestan??????

Priamo nie,som z mestecka cca 10 km od Piestan,ale prvykrat som otvoril oci prave v PN ;). A coze to je za rasa ,ten tvoj bundas?

Vloženo
bohuzel...... neda se s tin uz prej nic delat kol114

Hmm kto maze ten jede.Ale mas velke uplatnenie na poste ako olizovacka znamok atd.nebudem to radsej dalej rozoberat,lebo by sme opat skoncili pri teme dostupnej od 22:00 :smich:

Vloženo
Hmm kto maze ten jede.Ale mas velke uplatnenie na poste ako olizovacka znamok atd.nebudem to radsej dalej rozoberat,lebo by sme opat skoncili pri teme dostupnej od 22:00 :smich:

od lizani ses tady nebo ne????? Sam ses do ty funkce nebidnul ;)

Vloženo
od lizani ses tady nebo ne????? Sam ses do ty funkce nebidnul ;)

To ano,ale ja lizem ine veci ako znamky ;) A ty si ma neoficialne korunovala ako spravcu tvojej lisingovej podstaty :D

Vloženo (editace)
To ano,ale ja lizem ine veci ako znamky ;) A ty si ma neoficialne korunovala ako spravcu tvojej lisingovej podstaty :D

:kol-59: tak????

a ake veci????????????

a mmch, kde si vzal tu informaci, ze jaaa lizu znamky???tc tc tc ;)

Editováno: , autor: drncice
Vloženo
:kol-59: tak????

a ake veci????????????

a mmch, kde si vzal tu informaci, ze jaaa lizu znamky???tc tc tc ;)

No ako by som to povedal.Predstav si obraz zaveseny na stene.A predstav si slabe zemetrasenie ktore obraz trosku vyosi.Takze v podstate rad lizem <> (sikme obrazy) :smich: :smich: lol

Ju a k tym znamkam,davali to vcera v Televiznych novinach ,Drnci ;)

Vloženo
No ako by som to povedal.Predstav si obraz zaveseny na stene.A predstav si slabe zemetrasenie ktore obraz trosku vyosi.Takze v podstate rad lizem <> (sikme obrazy) :smich: :smich: lol

Ju a k tym znamkam,davali to vcera v Televiznych novinach ,Drnci ;)

lizat obrazy??? hmmmm , vyzkousim, co na tom mas ;)

a v tn davaj vzdycky kraviny.

Takze za 14 dni v BA, dame rande i s proforem ju? a vem sebou nejakej olizanej obraz lol

Vloženo
lizat obrazy??? hmmmm , vyzkousim, co na tom mas ;)

a v tn davaj vzdycky kraviny.

Takze za 14 dni v BA, dame rande i s proforem ju? a vem sebou nejakej olizanej obraz lol

potom si ziadam prednostne foto z lizania obrazov ;) Len bacha aby neboli chlpate(napadnute zakernou pliesnou) :D

Tak v Ba alebo v PN?Haaaa?

Naco nosit stare olizane obrazy,ked ti to mozem ukazat na novom ;)

Vloženo
potom si ziadam prednostne foto z lizania obrazov ;) Len bacha aby neboli chlpate(napadnute zakernou pliesnou) :D

Tak v Ba alebo v PN?Haaaa?

Naco nosit stare olizane obrazy,ked ti to mozem ukazat na novom ;)

ad 1. ok, s focenim problem nemam, snad vyberu nejakej peknej novej obraz ;)

ad 2. tam i tam

ad 3. mas 5 bodu ;):palec2:

Vloženo
1. fotka ze sprchy nestacila jo??? ;)

2. kdekoliv po ceste Praha - Piestany ( zelena mi moc neslusi :help: )

3. maximum je prece sto ;)

1. rozpalila,to je pravda,ale je to iba 1% pravdepodobnost,ze si to ty na fotke ;)

2. To radsej to Ba-PN to je moja cesta (neboj tu zelenu si asi ani nebudem vsimat ;) )

3.Wrrr to iba 5 zo 100? :aggressive:

Vloženo
1. rozpalila,to je pravda,ale je to iba 1% pravdepodobnost,ze si to ty na fotke ;)

2. To radsej to Ba-PN to je moja cesta (neboj tu zelenu si asi ani nebudem vsimat ;) )

3.Wrrr to iba 5 zo 100? :aggressive:

1. pockej, ty si myslis, ze ti posilam fotky nejakejch pipin??????????? A ze mam potrebu si vymejslet? Tak to me malicko urazilo, ale jo, beru, poslu ti dalsi na mejl

2. ok

3. ted nevim, jestli nemam maximum zvysit na 1000000! ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...