drncice Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 tak mi ty holky ukaz zatim zadne holky rano nevidam ok, kdy jezdis do prace??? mmch, ted tam mate cirkus ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 tak mi ty holky ukaz zatim zadne holky rano nevidam ok, kdy jezdis do prace??? mmch, ted tam mate cirkus ne? do prace si to straduju pres novodvorskou... jo a cirkus sem videl kdyz jsem domu nedavno druhou stranou. odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 tak mi ty holky ukaz zatim zadne holky rano nevidam ok, kdy jezdis do prace??? mmch, ted tam mate cirkus ne? do prace si to straduju pres novodvorskou... jo a cirkus sem videl kdyz jsem domu nedavno druhou stranou. odkud jsi? zahradni mesto, autem kousek, sockou vecnost a nerikej mi, ze kde je nemocnice, nejsou pekny holky - sestricky???? ja delala pedarnu a vsichni kluci chteli vzdycky zdravostni sestricky a my nechapaly ale bylo to asi kvuli tem kratkejm uniformam a my nosily na praxi civil jojo, stredni skola ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 tak mi ty holky ukaz zatim zadne holky rano nevidam ok, kdy jezdis do prace??? mmch, ted tam mate cirkus ne? do prace si to straduju pres novodvorskou... jo a cirkus sem videl kdyz jsem domu nedavno druhou stranou. odkud jsi? zahradni mesto, autem kousek, sockou vecnost a nerikej mi, ze kde je nemocnice, nejsou pekny holky - sestricky???? ja delala pedarnu a vsichni kluci chteli vzdycky zdravostni sestricky a my nechapaly ale bylo to asi kvuli tem kratkejm uniformam a my nosily na praxi civil jojo, stredni skola ..... to je zajimavy a co delas ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 to je zajimavy a co delas ted? no tak to se snad ani neptej .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Prezráááááď to je zajimavy a co delas ted? no tak to se snad ani neptej .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Prezráááááď to je zajimavy a co delas ted? no tak to se snad ani neptej .... to by se to tady muselo jmenovat sex na pracovisti a pak bych vam ady mohla vypravet, kde vsude v praci jsem to delala....... ne, to byl vtip - tahle veta je pro vsechny superspionazni kontrolorky no kdyz za mnou prijdete do prace, tak dostanete najist.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Prezráááááď to je zajimavy a co delas ted? no tak to se snad ani neptej .... to by se to tady muselo jmenovat sex na pracovisti a pak bych vam ady mohla vypravet, kde vsude v praci jsem to delala....... ne, to byl vtip - tahle veta je pro vsechny superspionazni kontrolorky no kdyz za mnou prijdete do prace, tak dostanete najist.... kde se muzu zadarmo najist? platim sexem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 No kurňa ale sa to tu zvrháva :D len tak ďalej lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Já myslím, že úplná pohodička. Jen by to chtělo speciální páčku, která by na jedno zatáhnutí sklopila sedačky. Naše nejčastější varianta je, že sklopíme oboje sedačky a mladá si sedne dozádu jako by mezi ty sklopené a už to fičí. I ze zadu to jde, ale člověk má vykroucenou hlavu:)))) Jinak mám kombíka. V kufru při sklopených sedadlech to jde taky dobře, ale je lepší vozit s sebou nafukovací lehátko a deku, které vyplní ten převis mezi podlahou kufru a plochou sedaček. Jezdíme občas na srazy a je to pořád lepší, než spát ve stanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 tak to ja ty sedacky vubec v RSu neklopim... sednem dozadu a jedem ... xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 tak na sedačkách v RS bych asi nedělal nic, ne málo jsem slyšel, jak se z nich vše špatně dostává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 kde se muzu zadarmo najist? platim sexem :D no s tim tvojim vybavenim bych mozna nezustala cela, takze bys pak ve finale musel zaplatit ty me ale co se tyka toho jidla, tak je to jeden fastfood na fotbalovym stadionu, ta hadej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 No kurňa ale sa to tu zvrháva :D len tak ďalej lol tak tady jen tak "nestuj" a zapoj se do diskuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 ...ja som plachý...... No kurňa ale sa to tu zvrháva len tak ďalej tak tady jen tak "nestuj" a zapoj se do diskuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 ...ja som plachý...... jj, znaaaaame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 no fakt....ochúňam sa a tak...... j, znaaaaame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 tak na sedačkách v RS bych asi nedělal nic, ne málo jsem slyšel, jak se z nich vše špatně dostává ja je mam cisty jako detskou prdelku treba i cistejsi nez tvoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 kde se muzu zadarmo najist? platim sexem :D no s tim tvojim vybavenim bych mozna nezustala cela, takze bys pak ve finale musel zaplatit ty me ale co se tyka toho jidla, tak je to jeden fastfood na fotbalovym stadionu, ta hadej no jo ale kolik fotbalu je v praze omg.... na letny a na edenu a kdo vi kde dal... tak mi napis team na SZ :D nebo nejaky poradny info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 no fakt....ochúňam sa a tak...... j, znaaaaame kecáááš určite doma leštíš svícen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 svícny už nejsou v módě, holky se vracejí k přírodnějším cestám. Okurky atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 tak na sedačkách v RS bych asi nedělal nic, ne málo jsem slyšel, jak se z nich vše špatně dostává ja je mam cisty jako detskou prdelku treba i cistejsi nez tvoje no, i to je možné, já už je budu muset trošku prohnat čističem atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Aaaale houby...ja? v celibáte? ts no fakt....ochúňam sa a tak...... j, znaaaaame kecáááš určite doma leštíš svícen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 no kdyz uz jsme se ocitli v tomhle tematu, tak asi vsichni vime, o cem je rec, takze Proforku, nedelej vlny, my vime, ze ty vis co a jak tweetaku, rika ti neco...................... tech, tamtech parta?????? tak si tu hadanku sloz a mas to losky, myslim, ze ten svicen nebyl na me paaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 no kdyz uz jsme se ocitli v tomhle tematu, tak asi vsichni vime, o cem je rec, takze Proforku, nedelej vlny, my vime, ze ty vis co a jak tweetaku, rika ti neco...................... tech, tamtech parta?????? tak si tu hadanku sloz a mas to losky, myslim, ze ten svicen nebyl na me paaaaaaaa ale byl, ale jen obrazně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.