Bemo Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 BTw ,ked uz niekto edituje moj prispevok z 8:06,nech si nastuduje gramatiku SJ a hlavne nenapise oprava gramatYka.... lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 BTw ,ked uz niekto edituje moj prispevok z 8:06,nech si nastuduje gramatiku SJ a hlavne nenapise oprava gramatYka.... lol lol na i/y se vyprdni hlavne, ze si rozumime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Bemko, ja mam psa obranare, je to trhacka, takze radsi ne, mela bych o tebe strach Hodim o branu a je klud? Inak uz som velky chlapec,ale dakujem o za tu starostlivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 na i/y se vyprdni hlavne, ze si rozumime To nepatrilol tebe ,ale tomu chytrakovi co to editoval .Inak v pohode,dam si kavicku,kaviarove tousty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Hodim o branu a je klud? Inak uz som velky chlapec,ale dakujem o za tu starostlivost. to bylo jen tak, aby rec nestala, ona je prave strasna potvora, ke kazdymu se tuli a klidne by odesla s kymkoliv, njn a ty si primo z Piestan?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 To nepatrilol tebe ,ale tomu chytrakovi co to editoval .Inak v pohode,dam si kavicku,kaviarove tousty. vim, vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 to bylo jen tak, aby rec nestala, ona je prave strasna potvora, ke kazdymu se tuli a klidne by odesla s kymkoliv, njn a ty si primo z Piestan?????? Priamo nie,som z mestecka cca 10 km od Piestan,ale prvykrat som otvoril oci prave v PN . A coze to je za rasa ,ten tvoj bundas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Priamo nie,som z mestecka cca 10 km od Piestan,ale prvykrat som otvoril oci prave v PN . A coze to je za rasa ,ten tvoj bundas? BOXER jakej pan...... znas to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 BOXER jakej pan...... znas to Nebodaj aj ty slintas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Nebodaj aj ty slintas? bohuzel...... neda se s tin uz prej nic delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 bohuzel...... neda se s tin uz prej nic delat Hmm kto maze ten jede.Ale mas velke uplatnenie na poste ako olizovacka znamok atd.nebudem to radsej dalej rozoberat,lebo by sme opat skoncili pri teme dostupnej od 22:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Hmm kto maze ten jede.Ale mas velke uplatnenie na poste ako olizovacka znamok atd.nebudem to radsej dalej rozoberat,lebo by sme opat skoncili pri teme dostupnej od 22:00 od lizani ses tady nebo ne????? Sam ses do ty funkce nebidnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 od lizani ses tady nebo ne????? Sam ses do ty funkce nebidnul To ano,ale ja lizem ine veci ako znamky A ty si ma neoficialne korunovala ako spravcu tvojej lisingovej podstaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 (editace) To ano,ale ja lizem ine veci ako znamky A ty si ma neoficialne korunovala ako spravcu tvojej lisingovej podstaty tak???? a ake veci???????????? a mmch, kde si vzal tu informaci, ze jaaa lizu znamky???tc tc tc Editováno: 7. Únor 2008, autor: drncice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 tak????a ake veci???????????? a mmch, kde si vzal tu informaci, ze jaaa lizu znamky???tc tc tc No ako by som to povedal.Predstav si obraz zaveseny na stene.A predstav si slabe zemetrasenie ktore obraz trosku vyosi.Takze v podstate rad lizem <> (sikme obrazy) :smich: Ju a k tym znamkam,davali to vcera v Televiznych novinach ,Drnci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Ale spat k teme,zaujimala by ma skusenost vlastnikov FII.Je to mozne,nieje to mozne,popripade co treba vsetko poupravovat,aby to bolo mozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Ale spat k teme,zaujimala by ma skusenost vlastnikov FII.Je to mozne,nieje to mozne,popripade co treba vsetko poupravovat,aby to bolo mozne vsechno je mozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 No ako by som to povedal.Predstav si obraz zaveseny na stene.A predstav si slabe zemetrasenie ktore obraz trosku vyosi.Takze v podstate rad lizem <> (sikme obrazy) :smich: Ju a k tym znamkam,davali to vcera v Televiznych novinach ,Drnci lizat obrazy??? hmmmm , vyzkousim, co na tom mas a v tn davaj vzdycky kraviny. Takze za 14 dni v BA, dame rande i s proforem ju? a vem sebou nejakej olizanej obraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 vsechno je mozny To suhlasim,ale mna by zaujimal komfort,priestor.neexistuje auto v ktorom by sa to nedalo Ide o skusenosti a pruznost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 lizat obrazy??? hmmmm , vyzkousim, co na tom mas a v tn davaj vzdycky kraviny. Takze za 14 dni v BA, dame rande i s proforem ju? a vem sebou nejakej olizanej obraz potom si ziadam prednostne foto z lizania obrazov Len bacha aby neboli chlpate(napadnute zakernou pliesnou) Tak v Ba alebo v PN?Haaaa? Naco nosit stare olizane obrazy,ked ti to mozem ukazat na novom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 potom si ziadam prednostne foto z lizania obrazov Len bacha aby neboli chlpate(napadnute zakernou pliesnou) Tak v Ba alebo v PN?Haaaa? Naco nosit stare olizane obrazy,ked ti to mozem ukazat na novom ad 1. ok, s focenim problem nemam, snad vyberu nejakej peknej novej obraz ad 2. tam i tam ad 3. mas 5 bodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 ad 1. ok, s focenim problem nemam, snad vyberu nejakej peknej novej obraz ad 2. tam i tam ad 3. mas 5 bodu 1.Fiii satesim ako male dieta na cukrovu vatu 2.Aj inde? ale toto musis mat na sebe,ok? http://youtube.com/watch?v=WVi-KtBCes0 3.5 bodov je maximum alebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 1.Fiii satesim ako male dieta na cukrovu vatu2.Aj inde? ale toto musis mat na sebe,ok? http://youtube.com/watch?v=WVi-KtBCes0 3.5 bodov je maximum alebo? 1. fotka ze sprchy nestacila jo??? 2. kdekoliv po ceste Praha - Piestany ( zelena mi moc neslusi ) 3. maximum je prece sto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 1. fotka ze sprchy nestacila jo??? 2. kdekoliv po ceste Praha - Piestany ( zelena mi moc neslusi ) 3. maximum je prece sto 1. rozpalila,to je pravda,ale je to iba 1% pravdepodobnost,ze si to ty na fotke 2. To radsej to Ba-PN to je moja cesta (neboj tu zelenu si asi ani nebudem vsimat ) 3.Wrrr to iba 5 zo 100? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 1. rozpalila,to je pravda,ale je to iba 1% pravdepodobnost,ze si to ty na fotke 2. To radsej to Ba-PN to je moja cesta (neboj tu zelenu si asi ani nebudem vsimat ) 3.Wrrr to iba 5 zo 100? 1. pockej, ty si myslis, ze ti posilam fotky nejakejch pipin??????????? A ze mam potrebu si vymejslet? Tak to me malicko urazilo, ale jo, beru, poslu ti dalsi na mejl 2. ok 3. ted nevim, jestli nemam maximum zvysit na 1000000! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.