Publikováno Říjen 14, 200915 r Idem davat na moju FII plyn a mam rezervu 16", myslim ze sa mi na lezato ani do kufra nezmesti, tak som rozmyslal kupit uzku dojazdovku, existuje take nieco na FII?? v skodovke mi tvrdia ze nie...
Říjen 14, 200915 r neexistuje bohuzel, dle meho je dojezdove kolo plohodnotne ale vzhledem k financim o rozmer mensi tzn.. kdyz mas 16" na aute dostanes 15" rezervu plech, nebo si muzes poridit za priplatek plnohodnotne kolo 16" plech ci hlinikove proste marketing
Říjen 14, 200915 r petoL: Ja by som to riešil opravnou sadou a kompresorom! Zaberá to podstatne menej miesta a podľa platnej legislatívy ak je auto vybavené touto opravnou sadou, rezerva byť nemusí
Říjen 14, 200915 r opravdu to tak je? slysel jsem ze je to dle data vyroby, a paklize tam rezervu mas danou od vyroby mela by tam byt...
Říjen 14, 200915 r Matrix: Na dátume výroby by to nemalo byť závislé, pretože aj v minulosti ešte za čias Fabie I bola opravná sada namiesto rezervy za príplatok. Nespomínam si ale, či som videl v takomto aute nejaký špeciálny zápis v TP...
Říjen 15, 200915 r To Matrix.nine: Já jsem slyšel, že opravnou sadu nesmíš dát do auta místo rezervy akorát u starších aut, kde je rezerva součástí deformační zóny auta. Sadu si tam samozřejmě dát můžeš, ale musíš mít i tu rezervu. Nevím ale, jakých aut se to přesně týká. Počítám, že třeba ve 120 ta rezerva bude muset zůstat.
Říjen 15, 200915 r to já si jí tam taky mám už jen, že to fakt to auto tolik nrzmačká, když někdo do mě narve Upraveno Říjen 16, 200915 r od Blacky pravidla! pozor na citovani.
Říjen 17, 200915 r ve 120 je to jedno, protoze kdyz ji koupis ve S120 dnes uz snad od cehokoli modernejsiho je osadka vetsinou KO
Říjen 21, 200915 r Já vim. Taky sem to myslel tak, že ze zadu narazí cyklista a vona se rozfláká o vpředu stojící auto
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.