Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Idem davat na moju FII plyn a mam rezervu 16", myslim ze sa mi na lezato ani do kufra nezmesti, tak som rozmyslal kupit uzku dojazdovku, existuje take nieco na FII?? v skodovke mi tvrdia ze nie...

Vloženo

neexistuje bohuzel, dle meho je dojezdove kolo plohodnotne ale vzhledem k financim o rozmer mensi tzn.. kdyz mas 16" na aute dostanes 15" rezervu plech, nebo si muzes poridit za priplatek plnohodnotne kolo 16" plech ci hlinikove proste marketing

Vloženo

petoL: Ja by som to riešil opravnou sadou a kompresorom! Zaberá to podstatne menej miesta a podľa platnej legislatívy ak je auto vybavené touto opravnou sadou, rezerva byť nemusí -_-

Vloženo

Matrix: Na dátume výroby by to nemalo byť závislé, pretože aj v minulosti ešte za čias Fabie I bola opravná sada namiesto rezervy za príplatok. Nespomínam si ale, či som videl v takomto aute nejaký špeciálny zápis v TP...

Vloženo

To Matrix.nine: Já jsem slyšel, že opravnou sadu nesmíš dát do auta místo rezervy akorát u starších aut, kde je rezerva

součástí deformační zóny auta. Sadu si tam samozřejmě dát můžeš, ale musíš mít i tu rezervu. Nevím ale, jakých

aut se to přesně týká. Počítám, že třeba ve 120 ta rezerva bude muset zůstat.

Vloženo (editace)

to já si jí tam taky mám už jen, že to fakt to auto tolik nrzmačká, když někdo do mě narve

Editováno: , autor: Blacky
pravidla! pozor na citovani.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...