:Petr Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Chvíli jsem tady pátral, ale nevypátral. Takže by mě zajímalo kde konkrétně je na OII (ne FL) umístěno čidlo teploty venkovního vzduchu?? Při těhle teplotách to na mě sem tam pípne, tak abych přibližně věděl jestli to nekecá a zda mám jet radši na letních pneu jako s platem vajec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fakultak Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 (editace) Čidlo venkovní teploty je na levé straně předního nárazníku. Za jízdy to měří docela přesně, když auto stojí, může to ukazovat víc, protože se tam může dostat teplý vzduch z motoru. Editováno: 15. Říjen 2009, autor: Fakultak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch_CZ Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 Ahoj, měnil jste někdo čidlo okolní teploty vzduchu na O II Scout před FL ? Dle knihy se má odklopit mřížka vedle mlhovky, vysunout čidlo, vyměnit. Návod je asi na klasiku, ale u Scouta mi přijde, že se tam takto nedostanu. Mřížku odklopím, ale pak je tam plast, který bych musel od chladiče vylomit, abych se k čidlu dostal zezadu. Kudy se tam nejlépe leze ? Spodem ? Sundat přední blatník ? Díky Dutch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.