Publikováno Říjen 16, 200915 r Máte někdo přídavné topení? Ráda bych věděla, jak se ovládá a je-li to spolehlivé. Dík
Říjen 16, 200915 r Záleží jaký myslíš. Buď jenom přídavný do elektriky-spirálku nebo nezávislí topení. Mi máme to druhý ve Fabii 1.4 MPI 44kw a Octavii II 2.0 TSFI Ovládat je můžeš buď z auta-řídící jednotkou nebo si připlatíš za dálkový ovládání, kde si nastavuješ kdy a jak dlouho to má topit-větrat nebo teď dělaj ovládání pomocí mobilu. Mi máme dálkáče a naprostá spokojenost. U OII jdou dokonce nastavit 2 výkony topení a udržování teploty je zcela automatický. Pokud chceš hodím foto ovladačů.
Říjen 16, 200915 r Ja co mam ve F1 1.9TDI PD, tak tam se davalo nejaky elektricke pridavne topeni a je pravda ze to topi hned co vyjedu ted jak je ta kosa, coz jindy u dieslu, kteri se zahrivaji dyl tak topi pozdeji a tady hned, takze myslim ze spolehlivost vynikajici a funskcnost pokud myslime tu samou vec
Říjen 18, 200915 r Dieslove motory maji vzhelem k vyšší účinnosti v topení eletriskou spirálu která se spíná při studenym motoru a do auta ti nejde chladný vzduch. Todle si ovlada motorova jednotka sama. Druhá věc je nezávislé přídavné topení. To jsem prohlížel na OII i na SII. OII mělo origo topení to se nastavuje časovačem na Maxidotu. SII měl dálkové ovládání. Ale jen zapnout vypnout.
Říjen 18, 200915 r Já mám dálkáč a tam deou nastavit 3 časy topení. U každýho času kdy začne, jak dlouho a jestli tapí nebo větrá. U novějšího i výkon topení.
Říjen 22, 200915 r Podle mě myslí tady toto že? Myslím, že vtom nebude problém, protože to škodovka nabízí od dob fábii tak to budou mít vychytaný.
Prosinec 3, 200915 r Autor Ano, to je ono. Yeti nemá dálku, zadává se to manuálně. Nastavím třeba čtvrtek, 6.30 a 10 minut. Aktivuji. Ráno topení není zapnuté. Už nevím, co je špatně. Bára
Prosinec 3, 200915 r Je to divný. Ještě mě napadá, když má baterka napětí pod nějakou hodnotu topení se nezapne. Aby ček pak auto vubec natocil. Ale u novyho auta je to dost nepravdepodobny. Jestli s autem normalka jezdis.
Prosinec 3, 200915 r Ještě jedna věc ... když nastavuješ kdy má zapnout musí se nastavit co je v den nastavení na den. Ono auto nemá v sobě kalendář a funguje to tak, že ty zadáš .... v úterý jsem chtěl že ve středu se má zapnout.
Leden 17, 201015 r To je to topení opravdu tak hloupé? Ale teď vážně.. to je programování na dvě věci.. to se musí programovat každý den? Nebo se to dá uložit do paměti..
Říjen 28, 201014 r Ano, to je ono. Yeti nemá dálku, zadává se to manuálně. Nastavím třeba čtvrtek, 6.30 a 10 minut. Aktivuji. Ráno topení není zapnuté. Už nevím, co je špatně. Bára Taky o skouším a jak je uvedeno níže ... nevím kdy je pro auto pondělí .. když dám aktivovat každý den, tak OK, ale když dám v uterý středu, tak nic. A proto se ptám .. jak to vlastně je s těmi dny v týdnu ?
Listopad 1, 201014 r Taky o skouším a jak je uvedeno níže ... nevím kdy je pro auto pondělí .. když dám aktivovat každý den, tak OK, ale když dám v uterý středu, tak nic. A proto se ptám .. jak to vlastně je s těmi dny v týdnu ? Odpovím si sám .. starý dobrý citát .. "selže-li vše, čti manuál" a tam se píše: Nejdříve ne nutné nastavit den v týdnu. Tím se topení (překvapivě) řekne, který máme den. A pak se v naprogramované dny topení spouští správně. Jak prosté ... Jara
Listopad 18, 201113 r Celerjehnusnej: ano jde, co jsem se ptal tak je to cca za 25-40 za praci, zavisi na tom kde a kdo to dela...
Listopad 18, 201113 r Přesně tak. Nezávyslí topení co máme v OII a FI se dodělávali pozdějc. Dokonce v OII máme první nezávyslí topení pro motor 2.0 TFSI a pracuje na 100%.
Říjen 10, 201311 r Luďa: Na kolik te to nezavisle topeni do F1 vyslo? Koukal jsem na ceny na webasto.cz a tam je to ted za cca 14 000, ale to je zrejme cena bez nejakych dilcich komponent pro dany model a take asi bez prace... Jak jste u tohohle zarizeni spokojeni take v lete s vetranim? Je to skutecne i v lete dobra vec, aby clovek neprisel do rozpaleneho auta?
Prosinec 14, 201311 r Wyder: stručně- v létě na ... nic, v zimě super! Upraveno Prosinec 14, 201311 r od olint
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.