Olda Homola Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Čau lidi, jak obtížná je instalace mlhovek s denním svícením do OII FL? chtěl jsem to po prodejci,který mi zprvu tvrdil, že stačí domontovat jen vlastní mlhovky + nový vypínač. Dnes mi volal, že prý mu elektrikář řekl, že tam musí být ještě jiná řídící jednotka světel za dalších 10 litrů....což mě poněkud nas...štvalo...je to pravda, nebo mě v autosalou tahaj za fusekli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmen Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Vcera jsem na to koukal taky, zalezi asi co je tam za vybavu, tj. jaka je tam jednotka pokud je to treba klasik bez mlhovek tak ten muj ma 1K0 937 085, ktera skutecne nema podporu pro mlhovky, to maji az jednotky koncici 86, 87. Ted jde jen o to nekde tu nednotku rozumne sehnat... Nebo treba nekdo, najde casem zpusob jak jednotku "vylepsit" pokud tam chybi jen spinaci tranzistory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 jo je to klassic prima....problém je v tom, že když to seženu "pokoutně" tak mi to značkový servis stejně nenamontuje a přijdu o záruku ,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 nepřijdeš o celou záruku, jen ti neuznají garanci, těch částí, kterých se změna dotkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 To je mi jasné, jen mám obavu,že kdyby mě selhaly třeba hlavní světlomety, tak mě neuznají záruku a svedou to na "neodbornou montáž" mlhovek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 U autorizovaného servisu by neodbornou montáž neměli udělat, ne? Jinak nevím co všichni mají na denním svícení mlhovkami. Podle mě jsou pak ta auta špatně vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmen Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Co maji vsichni na dennim svicenim mlhovkami take nechapu. Ale tady se bavime o spodnim (mlhovem) svetlometu, ve kterem jsou fakticky svetlomety dva, jeden pro denni sviceni a druhy mlhovy vetsinou jeste s parabolou pro funkci corner. Takze zde se rozhodne nejedna o denni sviceni mlhovkami, navic jsou to zcela originalni a schvalena svetla pro denni sviceni (zadne domo robo ruznych ledek apod.) Ale to uz jsme se trosku dotali z puvodniho tematu dodelani originalnich mlhovek do OII FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Jasně, právě i FL OII nejsou moc dobře vidět. I když je to scchválené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 (editace) U autorizovaného servisu by neodbornou montáž neměli udělat, ne?Jinak nevím co všichni mají na denním svícení mlhovkami. Podle mě jsou pak ta auta špatně vidět. u autorizovanýho servisu jsem to mohl mít namontovaný, ale za hříšný peníze...a dodaný díl ( v tomto případě mlhovku) Ti nenamontují.. čistě hypotetický dotaz - pokud bych si koupil auto u prodejce A, nechal si u známého domontovat mlhovky a pak chodil na pravidelný prohlídky a případný reklamace k prodejci B, má prodejce B možnost ověřit si (třeba dle VIN) v jaké konfiguraci jsem auto koupil? Nebo mu můžu tvrdit, že jsem si tam nechal ty světla dodělat u prodejce A? Editováno: 16. Říjen 2009, autor: Olda Homola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 ano má tu možnost. Pokud si to necháš dodělat u autorizovaného servisu, tak by o tom měl být zápis i v centrální databázi (vše co na autě dělá autorizovaný servis se centrálně eviduje, podle VINu je to možné zpětně dohledat). Ale podívej se na to reálně - co chceš reklamovat na světlech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 no reálně asi nic....ale čert nikdy nespí.... teoreticky by tam maximálně mohla odejít jen ta řídící jednotka světel že? není to propojení ještě s něčím jiný...ale je to elektrika, obvody, kdo ví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Jasně, právě i FL OII nejsou moc dobře vidět. I když je to scchválené. no moju pozornost vzdy uputaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Mohla by mi nějaká dobrá duše sem hodit výpis dílů, co je třeba na dodatečnou montáž mlhovek s denním svícením? číslo dílu řídící jednotky už mám...... a nebo poradit, kde to lze najít prosím prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.