Přejít na obsah

chipmen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

1 356 zobrazení profilu

Oznámení chipmen

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Můj tel 731552685

  2. Prosím o tel. kontakt potřebuji schema zap.zad.stahovaček - cenu respektuji. Děkuji

  3. Je tojedna z moznosti ze ukazuje realnou hodnotu vs. pridana podle predpisu, nebo je taky druha moznost. Dole ukazuje nastavenou hodnotu a nahore tou kterou jede, dnesni tempomaty se snazi byt uz spotrebou srovnatelne s rizenim cloveka a celkem se jim to dari, takze vubec nepouzivaji plyn stylem vypnuto/zapnuto, ale s nejakym rozdilem postupne zvysuji ucinnost brzdeni/pridavani tak aby udrzovaly pozadovanou rychlost, coz ovsem znamena ze ji vubec nedodrzuji na kilometr presne, to tak mozna na naproste rovince Jinak muj tempomat treba z vetsiho kopecka klidne jede o 10km/h vic, protoze neumi vic jak brzdit motorem a 1.6 proste nema dostatecnou motorovou brzdu, takze podobna hodnota jako je na displeji tady neni vubec problem dosahnout
  4. Dodelavajise hodne spatne, kabelaz tam neni, BCM to pravedpodobne umet nebude, vyjimkou by bylo pokud to auto ma zadni el okynka, ale jinak tam bude jednotka 085 na kterou se pripojit nedaji, nema ani osazene soucastky... Takze pokud to lze priobjednat urcite to udelat(staci mlhovky, corner se da potom uz jen nastavit pres diagnostiku), jinak je to dodelani drazsi nez ten doplateka navic je to zbytecny zasah do noveho auita.
  5. Nechci nejak obhajovat klony, ale pokud si tim nechce vydelavat, tak mu klon naprosto v pohode staci, naco updaty? Stavajici verze umi vsechno na jeho aute s prehledem a pokud si koupi nove auto az za nekolik let tak si proste necha za osm set poslat novou verzi. A pokud se tyka novych aut, tak jsou mu i nove verze uplne naprd, hlavni je totiz informace co ktery bit znamena, prip jaky kanal a napr. o jednotkach BCM je tam i po nekolika letech v originalu VCDS uplny kulovy a musis si vsechno shanet po netu, nebo zkouset...
  6. Mechanicky jumbo z OII do FL jde bez problémů, do Onyxu padne ok, horní potah se kdyztak dá vyměnit, pokud má ručka pouze "plastový" potah, dá se ořiznout a použít, není nutno dávat koženou rukovět, ale s ní to vypadá lépe...
  7. Proc to pipe ale neukazuje? Protoze jednotka parkovaku ma senzory a pipaky primo pripojene k sobe, tedy pro pipani neni potreba spravna funkce can busu (pokud pomineme signal o zpatecce). A prave s canem bude tady problem, skutecne je to dobre napojeny na can pohonu? Po smaznuti tech chyb, objevuji se tam znovu?
  8. Tempomat jde i na 1.4MPI, zrovna ten clanek co je uveden co jsem psal je o 1.4 classic Jak uz tu nekdo psal lisi se podvolantovky pro MR2008-9 a 2010/vyse je totiz jinak vyreseny snimac natoceni uhlu volantu, od MR2010 uz je primo v servu.
  9. ano maji to jen vyssi vybavy, da se to dodelat, osvetleni spina RJ dveri. (teda pokud to neni nejakej classic s klickama i vepredu...) u FL se meni spodni kryt + do nej mala svitilnicka, u pred FL to bude celej spodek
  10. Nedávno jsem to dělal i když na facelift, takže: - do dveří řidiče ovládání na 4x okna + předělání elektroinstalace dveří řidiče - nové nosníky (ty plechy) zadních dveří, včetně elektromotorů (jejich součástí jsou řídící jednotky) + komplet kabeláž zadních dveří (značně jiná než ta stávající) - krytky repro s ovládáním okna - je potřeba specielní nářadí, především velké pákové nýtovací kleště, ty nosniky jsou nytované a nýty mají velký prumer driku - dalsí konekor do B sloupku, dovest tam vse co je potreba tj. zem,napajeni, canbus (v podstate ze stavajiciho zustane jen repro, pokud tam jsou) schemata elektriky se daji najit na netu (nebo ELSA) - nakodovat vcds - vymena calounenineni nutna, zalezi nakolik je clovek schopen tu "diru" zamaskovat, lepereceno nakolik mu nejaka ta zaslepka vadi Kdo to uz delal bude to mit za chvilku, kdo ne stravi nad tim jako ja cely den (napr. vyndavani dvojplastiku drzicich sklo, kdyz zrovna neni spravny sroub po ruce je zabava). Postupy demontaze jednotlivych casti jsou v dilenskych priruckach popsane dobre.
  11. A nebudou ty kabely spis bocni airbag a snimac zaklapnuti pasu?
  12. Ne maxidot tam neni. Muzes zkusit vymenit packu a nakodovat, tempomatova podvolantovka by mohla umet i PP. Packu lze pouzit i starsi z OII (nemusi byt FL). Zatim jsem jeste popis funkci jednotek pro FL, resp. jejich znaceni nenasel. Jedine je urcite ze typ CH, ktery se prodava jako nahradni dil umi vse PP,Tempomat, i MFV.
  13. Footlight uz jsem dodelal, funguje, jen nemam maxidot, takze nastaveni intenzity podsvetleni jen pres VAG, ale to me zatim netrapi. Pin zapojeni lze najit v ELSA, viz ta sama jednotka pro Superb, kodovani uz v novem VCDS je, jen protoze uz nejde jednoduse ty nove labely cist(nebo to ja neumim) tak nereknu to z hlavy... No nepredpokladam ze by si v autorizaku poradili to s cim ja ne tady na foru jsou ale tri - pet lidi ktery jsou toho schopni... S autorizaky mam takove zkusenosti ze pokud to nebude nutne tak uz tam v zivote nevlezu, vyjma nakupu dilu Mimo jine jsem dodelaval i zadni repro a zadni el.okna do FL, navody pripravuji.
  14. Domontovaval jsem na OII FL mlhovky s denni svicenim + vymena bcm za 1K0937087, mlhovky s corner frci v pohode, ale denni sviceni nejde zaboha, ani jedno svetlo, ani pri testu. Zapojeny je to na spravny piny (je to verze pro zad. el okna). Bud mi chybi neco v kodovani, co zaboha nejsem schopen dohledat, nebo mam verzi jednotky (ze supa) ktera to nepodporuje? Kodovani je 40180AB890050CF04008008011008164050100AE436D89605C4440000000 Jednotka je Part No SW: 1K0 937 087 HW: 1K0 937 087 Component: BCM PQ35 H 020 0358 Revision: 00020000 Mimochodem pri te prilezitosti jsem zjistil, ze footlight skutecne neni na bytu 12 bit 5 (tam je mozna tak to sviceni za jizdy, u ktereho ale nejde nastavit adaptace, protoze to proste neumi jednotka) ale o par bytu dal, v novym cbl co je od verze 908.1 uz to popsane je.
  15. Diky diky diky, mas to u me i kdyz to znamena znovu predelavat predni dvere ktery uz jsem "dodelal", holt jsem si nepripravil celou kabelaz dopredu.
×
×
  • Vytvořit nový...