Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,mam dotaz.Chtela jsem zmerit hustotu nemrz.kapaliny v nadrzce.Ryska mi ukazovala kolem 40,ale pry se musi jeste neco odecitat.muze mi nekdo poradit do kolika stupnu ji teda mam.dekuji

Vloženo

Nemrznuca kvapalina musi mat teplotu okolo 20 stupnou. Vytiahni z nadrzky cca1 deci daj do pohara a odnes domom abi za zohriala na tu teplotu .Potom zmeraj hustotu chladiacej kvapaliny. Nic sa nemusi odcitavat!!!! :)

Vloženo

jestli se něco musí odečítat nebo přičítat, záleží na tom, na co je hustoměr zkalibrován. Mám doma 40 let starý hustoměr na tehdejší Fridex a když ho hododím do červené nemrznoucí směsky, tak ukazuje nesmysly.

Vloženo
Ahoj,mam dotaz.Chtela jsem zmerit hustotu nemrz.kapaliny v nadrzce.Ryska mi ukazovala kolem 40,ale pry se musi jeste neco odecitat.muze mi nekdo poradit do kolika stupnu ji teda mam.dekuji

Každý hustoměr má 2 stupnice. Každá je na jiný typ kapaliny-viz.návod...

• o 4 roky později...
Vloženo

Sháním hustoměr k měření stupně mrazuodolnosti kapaliny do ostřikovačů, ale všude mají pouze na chladící kapalinu nebo aku? Setkal jste se někdo s levným klasickým hustoměrem pro ostřiky?

• o 3 týdny později...
Vloženo

Dnes jsem v Lidlu koupil hustoměr nemrznoucí kapaliny pro ostřikovače, ale zdá se mi, že ukazuje dost optimisticky do zimy, tak o 7 stupňů nižší teplotu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...