kyzinka Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ahoj,mam dotaz.Chtela jsem zmerit hustotu nemrz.kapaliny v nadrzce.Ryska mi ukazovala kolem 40,ale pry se musi jeste neco odecitat.muze mi nekdo poradit do kolika stupnu ji teda mam.dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Nemrznuca kvapalina musi mat teplotu okolo 20 stupnou. Vytiahni z nadrzky cca1 deci daj do pohara a odnes domom abi za zohriala na tu teplotu .Potom zmeraj hustotu chladiacej kvapaliny. Nic sa nemusi odcitavat!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 jestli se něco musí odečítat nebo přičítat, záleží na tom, na co je hustoměr zkalibrován. Mám doma 40 let starý hustoměr na tehdejší Fridex a když ho hododím do červené nemrznoucí směsky, tak ukazuje nesmysly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VáclavSedlář Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ahoj,mam dotaz.Chtela jsem zmerit hustotu nemrz.kapaliny v nadrzce.Ryska mi ukazovala kolem 40,ale pry se musi jeste neco odecitat.muze mi nekdo poradit do kolika stupnu ji teda mam.dekuji Každý hustoměr má 2 stupnice. Každá je na jiný typ kapaliny-viz.návod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Sháním hustoměr k měření stupně mrazuodolnosti kapaliny do ostřikovačů, ale všude mají pouze na chladící kapalinu nebo aku? Setkal jste se někdo s levným klasickým hustoměrem pro ostřiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Dnes jsem v Lidlu koupil hustoměr nemrznoucí kapaliny pro ostřikovače, ale zdá se mi, že ukazuje dost optimisticky do zimy, tak o 7 stupňů nižší teplotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Když chci změřit nemrznoucí směs, odsaju trochu a na noc strčím do mrazáku, tam je -18. Když je pořád tekutá, není co řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.