mikinek Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Koupil jsem Octavii I rok 98 a palubni pocitac ukazuje dobre - teplotu, cas, ale u prumerne a aktualni spotreby ukazuje velice nizky hodnoty (pise spotrebu 4,4l/100km - skutecna 7l, nebo 2,5l a skutecna cca 5l) zkratka ukazuje cca polovicni hodnoty. Poradite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Treba to napichnut na VAG a kuknut sa na to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Mas to nakodovane na tvoji motorizaci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Není to načipované? To dělá kdy se to přečipuje. Ukazuje to nižší spotřebu (tím se taky chlubí firmy , že po čipu pujde dole spotřeba), než ve skutečnosti. Neni to ale pravda , mám s tím osobní zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikinek Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Nachipovane by to byt nemelo, ale kdo vi, ze? Nemam diagnosticky kabel, takze to asi nezjistim, leda ze by nekdo mel a byl by ochotny na to kouknout (za rozumny penize) z okoli Brna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metal Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Nachipovane by to byt nemelo, ale kdo vi, ze? Nemam diagnosticky kabel, takze to asi nezjistim, leda ze by nekdo mel a byl by ochotny na to kouknout (za rozumny penize) z okoli Brna. Kámošovi dělalo to samé, tak jsme vyměnily budíky a pořád stejné, nakonec to byla jednotka motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikinek Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Hmm, tos me teda moc nepotesil. Jak poznam, ze je spatna RJ motoru? Projevuje se to jeste nejak? Diag. kabel budu mit po nedeli, da se to pres kabel nejak zjistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Chtěl bych se zeptat. Mám 1.9 TDI rok výroby 1998 a palubní počítač mi ukazuje průměrnou spotřebu o 0,5 litru menší než ve skutečnosti je. Dá se to nějak přeprogramovat aby to ukazovalo správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 jasne ze da, kanal 3 prizpusobeni pres VAG na RJ budiku. 128 je vychozi hodnota, takze zkus pridat tak na 132. Jestli funguje signal spotreby se da zjistit pres osciloskop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 MIkinek: dej pak vědět jak jsi dopadl s VAgem a kablíkem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiiD Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Ahoj, mám stejný problém, od koupi vozu mi udáva okamžitá a průměrná spotřeba kolem 2-3 litrů. Mezi tím sem vozidlo nechat nachipovat a hodnoty se nějak nezměnili, furt nízké. Víte už někdo přesněji jestli to je způsobené špatnou jednotkou nebo se to dá seřídit přes VAG? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Slid: no může být problém i v elektronice spíš.. napíchni na VAG a uvidíš, třebas nahlásí nějaká jednotka chybu.. jinak může samo zvednou i "hodnotu spotřeby" ve VAGu mě už to ukazuje OK o +- 0,1 l což je dost dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 mě po koupi tdi 66 kW ukazoval palubák průměrnou spotřebu 16l/100 a po správným nakódování (bylo tam nějaký nesmyslný číslo ) to už ukazuje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiiD Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Aha, takže stačí se napichnout a změnit hodnotu. Jsou nejaka defaultni nastavení nebo to je pro každé vozidlo individuální? Tedy podle čeho to mám nastavit, nebo mam tipovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Siid: je dafaultní hodnota z výroby (nechci tvrdit, že u každého auta stejná..) nastavuje se to v toleranci 85-115 % . S tím že není podmínkou 100% = ukazuje to přesně. Je potřeba to sledovat z hlediska dlouhodobé spotřeby výpočtama a podle toho skusit přidat/ubrat co se přibližuje více číslU reálně spotřeby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tezmen Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Ahoj. Taky mám problém s palubákem při nastartování ukazuje 5,8 l/100 , ale podle vagu to je 0,39l/100 je to o hodně více, ale zase dlohodobá je na dvojce 5,8l/100 a reál 6.2l/100 km. Připadá mi, že mi ukazuje při nastartování stejnou hodnotu jako je na dvojce. Je to možný nebo mi odchází budíky? Díky za rady. tdi agr 98 66kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 před faceliftem to při stání neukazuje reálnou spotřebu ale bud průměrnou spoteřbu na den a nebo průměrnou dlouhodobou reálnou okamžitou to ukazuje až facelift a značí to l/h ad korekce: jde dělat taky jen u straších panelů nevím jestli už od 2000 ale u 2001 (3.g) to nejde (kanál je nepřístupnej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Mas spatne kodovane budiky..Pokud mas 81kw TDI nesmis mit nakodovano na 66kw TDI....Potom to dela tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 k´dování pro 66kW a 81kW je stejný xxxx2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Omyl.... 0- vznetove motory(mimo 81KW) 2- zazehove motory a motor 81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 ano do roku 2000 facelift by měl mít 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 cituji " Koupil jsem Octavii I rok 98 " !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 jj, je to podle tvýho kódování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Presne tohle jsem resil u KFC tomu klucinovy se zelenou oktou Luke TDI... Nakodovano na 66kw ale prestavba motoru a softwer na 81kw. Obcas to zkurvi i v servise a spatne nakoduji. Takze si to zkontroluj a popripade nakoduj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa.89 Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 mám stejnej problem, motor 66kw, přečipováno na 88kw. Počítač ukazuje do 5l ale spotřeba tak 6-7l. jak to změnim a kde? VAG mám dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.