mijaha Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Dobrý den poradil by mi někdo napíchnul jsem auto na vag napsalo chybu 01316-49-10 neco ř.j. abs neví někdo co s tím,mám 1,6 74kw r.v.1998,děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mijaha Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 odkud jsi? Z Nýřan u Plzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 jsem z Humpolce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mijaha Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 jsem z Humpolce vis nejakou radu co by to mohlo byt neni to ř.j. abs protoze nejde abs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 skontroluj si nozove poistky vonku nad baterkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mijaha Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 skontroluj si nozove poistky vonku nad baterkou To jsem zkousel nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 může to být čídlo na kole... je třeba to napichnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mijaha Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 může to být čídlo na kole... je třeba to napichnout... Napichnul jsem pise chybu 01316 49-10 vis pise can bus ř.j.spatna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1phantom Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 nemenil si loziska? mne po vymene zle dolisovali a medzi cidlom a snimacom bola o nieco vacsia medzera a ABS blblo a nefungovalo rada: skus pozriet medzeru mezi snimacom a cidlom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mijaha Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Napichnul jsem pise chybu 01316 49-10 vis pise can bus ř.j.spatna jinou chybu nepise nez tu co sem napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Mam stejne auto, stejny rok vyroby a dela mi to to same, ale uz od doby co jsem to koupil, tj osm let. ABS funguje jak ma, brzdi to jak ma. Nejdriv mi to vadilo resil jsem to. Kontrola CAN vedeni mezi RJ motoru a RJ ABS v poradku. Nekde jsem narazil na to, ze v teto serii byl nejaky spatny software v rj ABS, ale vic nevim. Snad to ma i souvislost s obcasnym trojim pipnutim po nastartovani se zapnutym vnitrnim ventilatorem. Ani servisy se k tomu nedokazi vyjadrit a kazdy keca neco jineho, hlavne po me chtej prachy, za neco co kdysi pokur..., ze mi vymeni snad cely auto. Poresil jsem to docasne (rozumnej asi trvale), tak ze motorovku jsem nakodoval, jako ze auto ABS nema. Chyba zmizela, ABS/EDS funguje jak ma, coz ale fungovalo i predtim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mijaha Vloženo 28. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Mam stejne auto, stejny rok vyroby a dela mi to to same, ale uz od doby co jsem to koupil, tj osm let. ABS funguje jak ma, brzdi to jak ma.Nejdriv mi to vadilo resil jsem to. Kontrola CAN vedeni mezi RJ motoru a RJ ABS v poradku. Nekde jsem narazil na to, ze v teto serii byl nejaky spatny software v rj ABS, ale vic nevim. Snad to ma i souvislost s obcasnym trojim pipnutim po nastartovani se zapnutym vnitrnim ventilatorem. Ani servisy se k tomu nedokazi vyjadrit a kazdy keca neco jineho, hlavne po me chtej prachy, za neco co kdysi pokur..., ze mi vymeni snad cely auto. Poresil jsem to docasne (rozumnej asi trvale), tak ze motorovku jsem nakodoval, jako ze auto ABS nema. Chyba zmizela, ABS/EDS funguje jak ma, coz ale fungovalo i predtim. me ale abs nefunguje tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Jo aha, tak to je blby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.