02rk Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 zdravim all,kupil som alarm a neviem ho zapojit,resp.kamos,potreboval by som help.nema niekto schemu riadiacej jednotky komfortu?potrebovali by sme zistit ktory kabel je aky.dufam ze sa tu najde dobra dusa a helfne.diiiiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Ved k alarmu si dostal schemu zapojenia. Tak to zapoj podla tej schemy. Alarm sa nezapaja do komfortky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 navod na CA320 od Jablotronu, je tam popsano na ktery draty co napojit, treba to trosku pomuze http://www.jablotron.cz/upload/download/CA...CZ_MDF52704.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Ved k alarmu si dostal schemu zapojenia. Tak to zapoj podla tej schemy. Alarm sa nezapaja do komfortky. no ale mal by sa napojit na riadiacu jednotku komfortu,tam mas dverne kontaky,dotahovanie okien.len ja neviem nikde najst schemu tej riadiacej jednotky aby som vedel ktory kabel je na dvere,na okna a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Daj si to zapojit autoelektrikarovi co sa tomu rozumie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Daj si to zapojit autoelektrikarovi co sa tomu rozumie. dobra rada nadovsetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 (editace) Ked si odpalis komfortku alebo niaku RJ alebo podpalis auto tak si spomen na moju radu. Tu mas schemu zapojenia . Ved tam mas vsetko napisane kde a ktory kabel zapojit!!!! Editováno: 20. Říjen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.