Memphik Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 vcera jsem se bavil s jednim clenem forka :-) a padlo tema jestli kdyz mam volant z OII s tema padlama a tempomat jestli by na ty padla slo pridelat ovladani tempomatu + a - myslite ze by to slo ? za nazory dikec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 myslíš ty pádla na řazení automatický převodovky? Určitě by to šlo, spínač jako spínač, ale nepřijde mi to úplně praktické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 jo jo presne to myslim... Jakto ? me to prijde pohodlnejsi nez to namackavat na pacce ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 páčku ovládám jedním prstem na jedné ruce, takhle potřebuji ruce dvě. Je to samozřejmě čistě o zvyku. Nejvíce by mě asi odrazovalo to drbání při zapojování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) Nevím, jestli by to šlo, ale mně by se to líbilo. Určitě lepší držet páčku na zrychlování a zpomalo.... než ten titěrný kolibkáč Editováno: 21. Říjen 2009, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.