juke.box Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Hele ja mam TDičko ale pomohlo mi odpojit čidlo spojkovyho pedalu, najdes ho na pedalu. Jizda ne tim nezmeni zadna chyba neblika. Skus to ja laboroval 2 mesice Jenže on nemá tdi ale benzín. Navíc to čidlo tam není pro srandu,zkus si na tom svým tdi jet na tempomat( pokud ho vůbec máš) a šlápnout na spojku,pak poznáš na co tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Ja bych ho za zminku o snimaci spojkoveho pedalu neodsuzoval, to ze by ho klidne odpojil je vec druha, tomu taky nefandim. Ale vymena snimace, pripadne kontrola el. pripojeni snimace by mohla problem vyresit. Jinak myslim ze snimac ma u toho motoru tyto funkce (pripadne me opravte) - odpojedni tempomatu z funkce - vyrazeni funkce tlumeni zavirani skrtici klapky - nejspis i jako kontrola funkce snimace E-plynu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Juke.box je blbecek . zajimavy ze ted ses chytrej. ale dys sem ja psal ze mi auto chcipe atd tak si rady nemel. A ze on ma benzin a ja naftu vim, a i sem to tam psal, nauc se cist. Jinak me to odpojeni pomohlo, mam po problemu. ja mu to nenunit aby to udelal, jen rikam ze me to pomohlo. a tempomat nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Jako přímo v interiéru u pedálu, a mám ho odpojit a třeba prostříknout WDčkem a znovu zapojit? Skus ho jen odpojit a zkus jak ti to pomohlo. pak ti tu nejaky odbornik poradi co dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.