Ondon Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Zdravím všechny, nikde jsem se nedopátral rady tak se ptám. Mám fábii 2003 a potřebuji sundat tapec zadních dveří. Podle informací co jsem našel jsem odělal kliku stahování okna odstranil jsem šrouby z madla odcvaknul jsem celý tapec od dveří, odšrouboval jsem šroubek pod vnitřní klikou ale nějak moc pevně to dží v gumě u okna a to nejde nijak stáhnout dolů. Kde dělám chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tam uz nedrzi nic, to len vytiahnut. ak si vsetky tie vnutorne cvoky povytrhal tak uz to nedrzi nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondon Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Právě že je všechno sundaný normálně jde odklopit ale drží na té gumě co je u okna. A ta nejde stáhnout z rámu dveří - jako by to bylo nějak přilepený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 pokud to sundaváš poprvé, tak to jde opravdu dost ztuha dolu - já jsem pod něj vložil ruce, tak abych ho podebral jakoby z obou stran a jakoby jsem ho "vyvyklal" ven - samo za použití velký síly (ale zároveň opatrně, aby jsi ho nezlomil)....popravdě mi to trvalo několik minut a byl jsem pak spocenej jak po maratonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 mně to jde taky pěkně blbě vyndat z tý gumy. Spíše než sílu to chce viklat - ono se to v tom těsnění totiž svírá, takže pokud taháš blbým směrem, tak tím víc to drží. Začni na jedný straně a postupuj k té druhé. Přitom se to snaž co nejméně dole odklápět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 příště do správné sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.