misow Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Poradte mi prosim -mam oct. s autom.klimou a po nastartovani motoru ktery je studenej se toci vetraky chladice stale az do zhasnuti motoru -teplota vody je v normalu na 80. Kde hledat pricinu? Cidlo nejaké kde? Nekdo mi taky rikal ze to ma spojitost s klimou jestli neni prazdna,ale to se mi nezda! Dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Tu klimu mas stale zapnutu? Inak to moze byt koli zvysenemu tlaku v okruhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 koukni na pojistku klimatizace z boku palubky, je to 10A pozice tuším č.16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misow Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) Nemam klima mam pres zimu vyplou! Ta pojistka je dobrá. Editováno: 22. Říjen 2009, autor: misow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Tim ze ji mas vyplou myslis ze mas na displeji klimatroniku ECON nebo OFF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misow Vloženo 31. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Zkousel jsem s klimatronikem delat vse mozne vypinat ,davat na econ a stale se toci nakonec jsem s tim jel do servisu kde prisli na to ze mam vadny nejaky spinac na klime a vymenili ho tedy zadna lace to nebyla a uz to funguje paradne,takze timto chci podekovat za rady. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.