petr_lo Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Ahoj, neměl by někdo z Vás, prosím, schéma na zapojení ostřikovačů světel a xenonů ??? Právě se chystám na montáž a potřeboval bych vědět kam co připojit....Děkuji ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Ahoj, neměl by někdo z Vás, prosím, schéma na zapojení ostřikovačů světel a xenonů ??? Právě se chystám na montáž a potřeboval bych vědět kam co připojit....Děkuji ! Napiš mi na icq a pošlu ti všechny elektrický schémata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 (editace) Ahoj mas prosim ta schemu zapojenia spinacej skrynky ? Myslim tu vec pod volantom ktorou sa startuje. Zatim dik EDIT este som zabudol ze na 1.9TDi AWX Editováno: 25. Říjen 2009, autor: danone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Ahoj mas prosim ta schemu zapojenia spinacej skrynky ? Myslim tu vec pod volantom ktorou sa startuje. Zatim dik EDIT este som zabudol ze na 1.9TDi AWX A volant je to kulatý ? SS.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Ne kruhový Dik moc. Nevedl som presne ako sa to volá tak som to napisal tak aby nedoslo k omylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kejda Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Napiš mi na icq a pošlu ti všechny elektrický schémata... ahoj a nemáš prosímtě schéma zapojení radia bolera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 ahoj a nemáš prosímtě schéma zapojení radia bolera. Tak to nemám, ale na to snad ani schéma není potřeba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kejda Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Tak to nemám, ale na to snad ani schéma není potřeba.. novíš nejde mi aux a u melody mi šlo, tak jestli tam nemam něco jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 novíš nejde mi aux a u melody mi šlo, tak jestli tam nemam něco jinak. To ti takhle na dálku neporadím, to chce vidět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 (editace) Docela dost lidí mi píše, at jim pošlu schémata na mail.. Nejde to... Pokud má někdo zájem, tak napište na icq a není problém. Editováno: 6. Listopad 2009, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso0401 Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 a nahodou skype nemas , ja by som tiez potreboval schemu komfortky( nejde mi vnutorne osvetlenie) , dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Truhlář Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 (editace) mrknete na ulozto.cz :-) Editováno: 23. Duben 2013, autor: Tomáš Truhlář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Truhlář Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Docela dost lidí mi píše, at jim pošlu schémata na mail.. Nejde to... Pokud má někdo zájem, tak napište na icq a není problém. ICQ: 166255755 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 (editace) stačí napsat na icq... (Někdy mám kluci pocit, že jste tataři... ) Editováno: 31. Březen 2010, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.