Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, mám motor 1,6 55KW a když je nastartovaný tak jednou za cca dvě minuty skoro zhasne ale hned se zase rozjede , prostě když stojíte u výfuku tak slyšíte jak vynechá sem tam. Prej jsou to budď svíčky nebo kabely, svíčky mám doma nové připravené , jen mě zajímá jak změřit kabely který z nich je K.O.

U škodovky se měřil třeba odpor ja to funguje tady?

Ahojte, mám motor 1,6 55KW a když je nastartovaný tak jednou za cca dvě minuty skoro zhasne ale hned se zase rozjede , prostě když stojíte u výfuku tak slyšíte jak vynechá sem tam. Prej jsou to budď svíčky nebo kabely, svíčky mám doma nové připravené , jen mě zajímá jak změřit kabely který z nich je K.O.

U škodovky se měřil třeba odpor ja to funguje tady?

Ahoj kámo podľa mna to vôbec nevyzerá ani na sviečky ani na káble. Na tvojom mieste ako prvé by si vyčistil škrt. klapku. A až potom riešil dalej ak by nepomohlo.

Mám ten samý motor, pokud to dělá jen na volnoběh a třeba i přidává otáčky může to být škrtící klapka (bud vyčistit nebo novou, protože bude prodřená dráha snímače úhlů natočení v klapce). Jinak jestli se budou měnit kabely tak radši všechny stejně to prodávají jako sadu, jezdím na LPG a kvůli prodřenému kabelu jsem již zůstal dvakrát na silnici. Tak potom pozor kudy se vede, mě se prodřel o filtr plynu LPG.

Zkusil bych nejdřív tu klapku a ještě dříve čidlo teploty chladící kapaliny.

A kabely měnit určitě všechny naráz - stejně je prodávají jako sadu. Doporučuji značku Tesla Blatná - dobrá cena vs. kvalita

V případě svíček doporučuji originál BOSCH W7LTC+ = tříelektrodové, dobrá spotřeba a motor jde jak "svýcary" i nad 4500ot-

Upraveno od TomášT

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.