Jump to content

motor 1,6 55KW vynechává

cokapid
 Share

Recommended Posts

Ahojte, mám motor 1,6 55KW a když je nastartovaný tak jednou za cca dvě minuty skoro zhasne ale hned se zase rozjede , prostě když stojíte u výfuku tak slyšíte jak vynechá sem tam. Prej jsou to budď svíčky nebo kabely, svíčky mám doma nové připravené , jen mě zajímá jak změřit kabely který z nich je K.O.

U škodovky se měřil třeba odpor ja to funguje tady?

Ahojte, mám motor 1,6 55KW a když je nastartovaný tak jednou za cca dvě minuty skoro zhasne ale hned se zase rozjede , prostě když stojíte u výfuku tak slyšíte jak vynechá sem tam. Prej jsou to budď svíčky nebo kabely, svíčky mám doma nové připravené , jen mě zajímá jak změřit kabely který z nich je K.O.

U škodovky se měřil třeba odpor ja to funguje tady?

Ahoj kámo podľa mna to vôbec nevyzerá ani na sviečky ani na káble. Na tvojom mieste ako prvé by si vyčistil škrt. klapku. A až potom riešil dalej ak by nepomohlo.

Mám ten samý motor, pokud to dělá jen na volnoběh a třeba i přidává otáčky může to být škrtící klapka (bud vyčistit nebo novou, protože bude prodřená dráha snímače úhlů natočení v klapce). Jinak jestli se budou měnit kabely tak radši všechny stejně to prodávají jako sadu, jezdím na LPG a kvůli prodřenému kabelu jsem již zůstal dvakrát na silnici. Tak potom pozor kudy se vede, mě se prodřel o filtr plynu LPG.

Zkusil bych nejdřív tu klapku a ještě dříve čidlo teploty chladící kapaliny.

A kabely měnit určitě všechny naráz - stejně je prodávají jako sadu. Doporučuji značku Tesla Blatná - dobrá cena vs. kvalita

V případě svíček doporučuji originál BOSCH W7LTC+ = tříelektrodové, dobrá spotřeba a motor jde jak "svýcary" i nad 4500ot-

Edited by TomášT