Přejít na obsah

octavku combi 4x4 nebo octavku II 1,6MPI

vinklec

Doporučené příspěvky

přijde mi že je jsou to v celku diametralně odlišna auta... ja osobně bych volil 4x4! eště k tomu 74kw tdi.... vyškrabe se všude a za málo!!! II je sice fajn, ale benzín bych ja osobně nechtěl a chyběj tomu ty 2 hnany kola...

toť muj názor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja osobně vlastnim 4x4 74kw PD 2001 a jsem max spokojenej. do 1,6 bych nesel.

No jo ale já už jednoho combika mám.Nedávnou jsem koupil Ford mondeo combi 2.0 TDDI 85kW r.v.2001. Tak nevim jestli ještě jednoho nafťáka využiju.Také se mi víc zamlouvá 4x4.Ale nevim nevim.

Odkaz ke komentáři

Host Guest_Milhaus

Já bych šel taky do 4x4, já ji mám a nemůžu říct půl slova - a zima na vysočině, v naší oblasti se ani nesolí - to jsem pánem situace B) - ale záleží kde budeš jezdit, jestli to využiješ, aby jsi tu druhou nápravu jen zbytečně netahal

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Také mohu doporučit 4x4. Je to skvělé autíčko, vyhrabe se všude, v zimě s ní vytahujeme zapadlé dodávky a slabší tereňáky.

Ale taky si pěkně vezme, ten dvolitr žere i trávu kolem cesty, ale to by s dieselem neměl být takový problém

Odkaz ke komentáři

• o 4 roky později...

Máme doma 4x4 66KW jedničkovou a 4x4 chiplou na 100KW dvojkovou a před těmito holkama jsem měl Mondeo 4x4 v benzínu pánové to sežralo i trávu mv pangejtu. Kup si 4x4 TDI a budeš spokojen.

bydlím u klínovce a neměl jsem problém a ta spotřeba ta je fajnová :-)

Tyjo odpověď na 4 a půl roku staré téma... wooow. Myslím si, že chlapec už si auto koupil... :smich: Jinak 4x4 forever!!!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...