vinklec Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Nazdárek pánové pro jaké auto by jste se rozhodli?Octávka combi je 1,9 TDI PD 74kW 4x4 r.v.2001.Octavka II je 1,6 MPi r.v.2004. Stále se rozhodujem do čeho jit. Jaká by byla Vaše volba??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 přijde mi že je jsou to v celku diametralně odlišna auta... ja osobně bych volil 4x4! eště k tomu 74kw tdi.... vyškrabe se všude a za málo!!! II je sice fajn, ale benzín bych ja osobně nechtěl a chyběj tomu ty 2 hnany kola... toť muj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 no srovnani na nic ale ja bych osobne bral radeji facelift starsi octy nez provni rocniky novy...vzdy jsou u novych mouchy a jeste benal pokud jezdis hodne tak dle me neni idealni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Pokud budu uvazovat, ze obe jsou ve "stejnym" stavu, bral bych 4x4 TDi. O2 je prima, ale 1.6 MPi je lina mrcha a jeste to zere. Kdyby se jednalo o O2 (aspon) 1.9 TDi, uz bych premyslel asi jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 záleží kde s tím budeš jezdit a kolik km já jsem z vysočiny takže pro mě by byla volba 4x4 ale kdybych bydlel někde kde není moc sněhu a jezdil bych jenom po městě a někdy mimo tak octu II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 No radši bych brál novou. Ale 1,6 asi bude dost nahovno na tak velký auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albrecht Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 ja osobně vlastnim 4x4 74kw PD 2001 a jsem max spokojenej. do 1,6 bych nesel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 ja osobně vlastnim 4x4 74kw PD 2001 a jsem max spokojenej. do 1,6 bych nesel. No jo ale já už jednoho combika mám.Nedávnou jsem koupil Ford mondeo combi 2.0 TDDI 85kW r.v.2001. Tak nevim jestli ještě jednoho nafťáka využiju.Také se mi víc zamlouvá 4x4.Ale nevim nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Milhaus Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Já bych šel taky do 4x4, já ji mám a nemůžu říct půl slova - a zima na vysočině, v naší oblasti se ani nesolí - to jsem pánem situace - ale záleží kde budeš jezdit, jestli to využiješ, aby jsi tu druhou nápravu jen zbytečně netahal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Také mohu doporučit 4x4. Je to skvělé autíčko, vyhrabe se všude, v zimě s ní vytahujeme zapadlé dodávky a slabší tereňáky. Ale taky si pěkně vezme, ten dvolitr žere i trávu kolem cesty, ale to by s dieselem neměl být takový problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rainovci Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Máme doma 4x4 66KW jedničkovou a 4x4 chiplou na 100KW dvojkovou a před těmito holkama jsem měl Mondeo 4x4 v benzínu pánové to sežralo i trávu mv pangejtu. Kup si 4x4 TDI a budeš spokojen. bydlím u klínovce a neměl jsem problém a ta spotřeba ta je fajnová :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Jo jo 4x4 je super zvláště dnes se mě po ní šťukalo. Jinak jsem také jako většina pro naftu benzín jedině s turbínou Atmosféru nikdy víc. Sám mám dvoujkovou octu v tdi s úpravou od tdifuna a nemůžu si stěžovat výkon super a spotřeba také luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Máme doma 4x4 66KW jedničkovou a 4x4 chiplou na 100KW dvojkovou a před těmito holkama jsem měl Mondeo 4x4 v benzínu pánové to sežralo i trávu mv pangejtu. Kup si 4x4 TDI a budeš spokojen. bydlím u klínovce a neměl jsem problém a ta spotřeba ta je fajnová :-) Tyjo odpověď na 4 a půl roku staré téma... wooow. Myslím si, že chlapec už si auto koupil... Jinak 4x4 forever!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.