pava Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 šulda: jak vypadá ta ochranná mříka proti kamenům? Přidej odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Nemám odkaz, našel sem si to v Etce a podle čísla objednal, číslo je doma v notesu, je to s plastu tak sem zvědavej jak to bude chránit Ale když sem do googla napsal - ochranná mřížka chladiče klimatizace tak to našlo i příchytky. Pánové, ten google to opravdu umí najít http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3d0867646-prichytka-oe-10597.html http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0820746-ochranna-mrizka-chladice-klimatizace-oe-12583.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jany32 Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Měl jsem též problém s chladičem, resp. vysoušečem - únik média kolem bílé zátky. Pročetl jsem si toho mraky, než jsem podnikl opravu, A nejvíc nejlepší jsou rady borců, co si nevymění ani olej, někde něco zaslechli a hnedle jsou chytrý jak rádia a šířej fámy - ty mě opravdu baví.... Ale k věci. Pokud někdo jen trošku zručný a šetřivý má stejný problém s bílou zátkou tak doporučuji před výměnou chladiče ji zkusit vyměnit. Ano, jak je psáno výše, povolit klasicky imbusem je horor a většinou to nejde, ale pokud se třeba nataví, např. horkovzdušnou pistolí, tak povolí. I kdyby ne, tak ale za zkoušku to stojí.... V případě, že vyhrajete a povolíte, tak našroubovat novou, nechat soustavu natlakovat dusíkem, vzít rozprašovač s mýdlovou vodu, pocákat zátku a pozorovat.. V případě, že ještě sem tam nějaká bublinka vykoukne, tak zkusit zátku ještě lehce přetáhnout. Ale zase s citem - je to jenom plast... Mě to vyšlo a ušetřil jsem si jak práci, tak chladič.... Škodě zdar Zdarec, domnívám se, že mám stejný problém, prosím o informaci nebo odkaz, kde je možné zátku koupit nebo objednat...předpokládám, že ve škodě ji koupím, ale dost možná za víc peněz než třeba jinde...dík moc za info Jany32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa Kvapil Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 (editace) Nemám odkaz, našel sem si to v Etce a podle čísla objednal, číslo je doma v notesu, je to s plastu tak sem zvědavej jak to bude chránit Ale když sem do googla napsal - ochranná mřížka chladiče klimatizace tak to našlo i příchytky. Pánové, ten google to opravdu umí najít http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3d0867646-prichytka-oe-10597.html http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0820746-ochranna-mrizka-chladice-klimatizace-oe-12583.htmlProsím, jde mřížka namontovat jednoduše bez demontáže chladiče? Tedy jen otevřít kapotu a nacvaknout?Jinak já měl problém také s únikem kolem bílé zátky a nechal jsem vyměnit klimachladič v Cardiagnostik za nový klimachladič na FL II na kterém se už dá vysoušeč měnit zvlášť. Editováno: 28. Květen 2013, autor: Pepa Kvapil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 (editace) Prosím, jde mřížka namontovat jednoduše bez demontáže chladiče? Tedy jen otevřít kapotu a nacvaknout? Přesně takhle to jde, je k tomu sice jinej přístup ale pokud nejsi kopyto tak to tam dáš v poho Já sem docvakával jednu příchytku taky až po smontování, pro sychr sem si objednal 10ks, k přichycení stačí 8 ale deseti to taky nepokazíš. Příchytky se píchnou do žebrování kondenzátoru. Editováno: 29. Květen 2013, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 nahod fotku jak to vypada celkem se mi to libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Na fotce co mám to splývá s kondenzátorem, obojí nové a černé Můžu zejtra vyfotit už na smontovaným autě když otevřu haupnu, pro porovnání dám foto vymlácenýho kondenzátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 to bylo treba to takhle rozparat jo Brzo me to ceka, jelikoz ten muj je uz uplne sezranej dole mi dokonce uz kouka chladic vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 (editace) Rozebrání není nic hroznýho, jen to hrozně vypadá Sundáš podnárazník, nárazník, vyndáš světla, sundáš nosník a seš na chladičích Jen je třeba mít na šrouby v nosníku správný klíč a nový plastový nýty na nárazník. Editováno: 29. Květen 2013, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Tu mřížku jsem taky dal ale nevidím příliš velký přínos. Ten klima chladič sežere sůl. Mřížka chrání před proražením od kamene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Ten klima chladič sežere sůl. Mřížka chrání před proražením od kamene. Děkujeme za objasnění pro ty, co toto neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Taky jsem ji objednal a jak jsem viděl ten způsob uchycení, tak jsem ji tam nedal, mám obavu, že ty úchyty můžou prodřít některou z trubek. Co jsem se ptal na dílně ve škodovce, tak proražení výměníku kamenem je naprosto vyjímečná záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Nevím, taky se mi způsob umístění mřížky přímo na kondenzátor (dále k.) a jeho uchycení nezdá, ale fakt je, že spodní třetina k. je zcela nechráněná, zatímco zbytek chrání nárazník a šikmá žebra masky - viz i fotografie z vozu (MR 08) po cca 100 tkm. A i když člověk není " lepič" a nejezdí 5 m za předjezdcem, neubrání se při stavu našich silnic občasného ohození kamínky od protijedoucích aut, nemluvě o znovurozšiřování zimního posypu drobným štěrkem. Moje poznatky: - navíc materiál k. je u OII podstatně slabší než u OI a současně je nepříliš dobře chráněn proti soli (nevím jak u FL) - proseknutí kamenem bych zcela nevylučoval - před focením jsem vytáhl ze žeber cca 1 cm velký ostrý kus štěrku - podle mých zkušeností z provozu služ. vozů mřížka přímo na k. sice ochrání před mech. poškozením, ale protože se na ní v zimě ještě lépe drží prosolená břečka, tak k. je "rozežrán" zhruba za 2 zimy a právě v té spodní části - proto uvažuji umístit buď origo mřížku hned za prostřední černé "žebro v nárazníku nebo dát tamtéž plastovou síťku do dvířek králíkárny, ale nějaká ochrana by tam být měla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 nemáte někdo odkaz kde se ta matka dá koupit_? nebo nezkoušel někdo vytočit záslepku a zavařit místo té bílé matky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 nemusis nic varit, pokud se ti ji podari vysroubovat dej ji na expoxid, koupis ji ve skode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 (editace) OK díky za radu pokusím ji vyšroubovat , náplň nechám odsát at jí zbytečně nevyfouknu do prostoru.. ještě dotaz , nevíte číslo dílu té zátky děkuji. Editováno: 20. Červen 2013, autor: jirka toledo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 tohle ber jako nouzovku, lepsi vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 v porschy plzen jí nemají jako samostatnej díl, ani etka ji nezná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 vazne jo? to neni mozny, tak asi nekde na netu sem to videl www.adusservis.cz/susice--dehydratory/zatka-kondenzatoru-skoda-octavia-ii-plast/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 i nejaka hlnikova www.adusservis.cz/autoklimatizace/zatka-kondenzatoru-skoda-octavia-ii-hlinik/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 super díky za odkaz , ani sem nevěděl že to prodávají takhle blízko, už ji mám doma a zítra se jede na vysání R134 a přezátkovat , snad tu plastovku vydoluju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 ja ji taky menil, byl to spis takovej rychlo pokus pred dovcou, protoze chladic uz byl doma, ale nebyl cas. Zatim to pres rok drzi Ja ji dal na epoxidovy lepidlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 dneska to budu páchat , zachvíli jedu na vysátí media a pak operace vyšroubování zátky, na zalepení mám od Hansaflexu kleb+dichstoff je to lepidlo na hydrauliku zalepí a vytěsní závity ani se nemusí nic odmaštovat ale odmastím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 tak jak jsi dopadl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 nakonec jsem dopad takhle, matku sem tak nějak vydoloval a jak byla zalepená tak ta nova hliníková tam šla dost blbě, takže chladiče ven a nechám ji zavařit , rozebrat to jde dobře horší bude montáž ta proběhne zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.