Olin Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Šárce a Martinovi se dnes narodil chlapeček Jan. Honzík váží 3690 g a měří 51 cm Tatínek vzkazuje, že maminka i mimi jsou v pořádku Team SKODAHOME.cz gratuluje a přeje hodně radosti s přírůstkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Připojujeme se ke gratulaci... Přejeme hodně štěstí a zdraví! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 a mi čekáme na zprávy u něho v tématu jinak se taky připojuji s gratulací a přeji jim, aby syn přinášel jen radost a žadné starosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Ode mě taky VELKÁ gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Velká gratulace a hlavně to zdraví! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 , mě to čeká v březnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 28. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Ještě přidám vzpomínku na sobotní 9.sraz SKODAHOME.cz, kde je Šárka obklopená škodahoumáckými maminkami a nesmím zapomenou, že našemu Tomáškovi bude zítra jeden rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Připojuju se ke gratulantum a do života prckovi přeju jen to nej nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 (editace) Gratulace Macovi i Šarce .... se nám to forum plní dětma no až budu mít sviště já budou se mi o ně moct aspoň starší děti na srazech starat Editováno: 28. Říjen 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 gratulace ... ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 GRATULACE. :kol-24: :kol-135: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 už jsme gratulovali, když nám přišla sms tak ještě jednou rodičům gratulace a prckovi hodně zdraví a štěstí do života Koukám na fotce grupy lidí chybí svišť už jen amoghovej ) Karleeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Gratuluju a hodne zdravi. Mamine i mimcu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 tak my taky ještě jednou gratulujeme i tady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 a tak mi teda taky ještě jednou gratulujeme!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Všem moc děkujeme,jsem ten nejštastnější človek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 fešák, velká gratulace ...a takové hezké jméno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Gratulace velikánská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 honzíkovi to sluší :-), a kdo je ten nemocniční zřízenec na první fotce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Taky se pripojuji ke gratulaci, tak at je silny zdravi kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Gratulujem - malý na tej prvej fotke tusim rozmysla aku skokovku si casom kupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 máco, velká gratulace! a ještě jednou, ať je Honzík zdravý a maminka samozřejmě taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Gratulace Ať Vás moc nezlobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 (editace) Tak už mam Šárku a synka doma Editováno: 1. Listopad 2009, autor: maca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Martine všechno nej....hlavně pro malýho moc zdravíčka a štěstíčka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.