Publikováno Říjen 28, 200915 r Šárce a Martinovi se dnes narodil chlapeček Jan. Honzík váží 3690 g a měří 51 cm Tatínek vzkazuje, že maminka i mimi jsou v pořádku Team SKODAHOME.cz gratuluje a přeje hodně radosti s přírůstkem
Říjen 28, 200915 r a mi čekáme na zprávy u něho v tématu jinak se taky připojuji s gratulací a přeji jim, aby syn přinášel jen radost a žadné starosti
Říjen 28, 200915 r Autor Ještě přidám vzpomínku na sobotní 9.sraz SKODAHOME.cz, kde je Šárka obklopená škodahoumáckými maminkami a nesmím zapomenou, že našemu Tomáškovi bude zítra jeden rok
Říjen 28, 200915 r Gratulace Macovi i Šarce .... se nám to forum plní dětma no až budu mít sviště já budou se mi o ně moct aspoň starší děti na srazech starat Upraveno Říjen 28, 200915 r od Mates_XIV
Říjen 28, 200915 r už jsme gratulovali, když nám přišla sms tak ještě jednou rodičům gratulace a prckovi hodně zdraví a štěstí do života Koukám na fotce grupy lidí chybí svišť už jen amoghovej ) Karleeeee
Říjen 29, 200915 r máco, velká gratulace! a ještě jednou, ať je Honzík zdravý a maminka samozřejmě taky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.