M4RT1N Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Byl jsem v origo servise a tam povidali že to na mpi nejde...videl jsem ze to tady par z vas dokazalo...muze mi nekdo poradit co vsechno potrebuju aby to slapalo?Diky moc...M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Budiky s maxikem a PIN k budikum Nic vic.... Me taky kdysi v servisu rikali, ze na origo central bez DO nejde dodelat origo dalka A jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 vše jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Ono je to tady težké sehnat...dá se potřebné díly sehnat v servise u náhr. dílů??? Popř. máte objednací čísla ať to nezkazím Mám 1.4 Mpi 44 KW díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.