brunoos Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Bez klimy bych auto nechtěl. Na druhou stranu dost často, hlavně při pomalejši jízdě, si otevřu okno. Střešní bych taky bral, ale za ty prachy - to raději nainvestuji do něčeho jineho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Jj vše má své pro a proti.....někdo nechce klimu,druhý se bet ní neobejde...Já mám klimu a na léto v černém autě se i těším... Nejlepší je kombinace obojího,ale to je taky raritka...jednu má na své Oktě brácha..Klimatronic+el.střešní okno....Závidění hodná kombinace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Nejlepší je kombinace obojího,ale to je taky raritka...jednu má na své Oktě brácha..Klimatronic+el.střešní okno....Závidění hodná kombinace... Myslím že tuto kombinaci měli standardně Octy ve výbavě SLX tuším v roce 1997, ale od roku 1998 už to Škodovka ošidila a byla tam v SLX výbavě už jen klima Jinak ale stř. okno jen na přání fajnšmekrů za příplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Nejlepší je kombinace obojího,ale to je taky raritka...jednu má na své Oktě brácha..Klimatronic+el.střešní okno....Závidění hodná kombinace... Myslím že tuto kombinaci měli standardně Octy ve výbavě SLX tuším v roce 1997, ale od roku 1998 už to Škodovka ošidila a byla tam v SLX výbavě už jen klima Jinak ale stř. okno jen na přání fajnšmekrů za příplatek přesně tak na první a jediné octě u mě to tak bylo, r.v. 97 SLX, tam bylo ještě všechno, víc tam tenkrát nešlo dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Já jsem měl střešní okno na všech autech, co jsem měl a vždycky jsem si ho dělal sám. Nejhorší pocit je udělat první díru do střechy. Ale potom už to jde samo. Nikdy mi nezatékalo. Bohužel u Fabie jsem se k tomu ještě nedostal, což mě mrzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 tak to nevím ale bráchova je 01...asi příplatková výbava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Tak Vazení kolegove oznamuju Vam ze dnes jsem privezl sveho milacka ze servisu a mam tam a ted se podrzte elektricke stresni okno .Cena ??? 12 000Kč komplet ale je super nadzvihne se a pri dalsim stisknuti tlacitka odjede přes polovinu jako šíbr.Zitra kdyz bude hezky tak udelam par fotecek a dam k dispozici.Upozornuji ze je to v original servise s plnou zarukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 tondas2: gratulace Dej pár foteček... Co je to okno pls za značku, kdo to vyrábí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Tak par fotecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Dalsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 A jeste jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 A dalsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 A dalsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 A posledni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 (editace) Moooc hezký A ta cena je super Jen pár dotazů, ovládá se to tuším tlačítkem, které je na té první fotce v přední části? Dá se okno zastavit (nastavit úhel otevření nebo odsunutí) v jakékoliv poloze? Předpokládám, že na té před předposlední fotce je max.možné odsunutí, co aerodynamický hluk při jízdě s takto odsunutým oknem, nezkoušel jsi to? A jaký je to výrobce a značka? Díky za info a hodně šťastných km. Ať slouží Editováno: 24. Březen 2007, autor: Wassermann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Okno jde zastavit v jakekoliv polize a uhlu vyrobce je firma INALFA jsou to Nemci.Okno montovano v origo servise Auto Racek a oni ho i dodali..Takze zatim spokojenost.Co se tyka aerodinamyckeho hluku tak okno VS 3 ktere jsem mel na felde delalo podststatne vetsi kraval takze opravdu O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Okno jde zastavit v jakekoliv polize a uhlu vyrobce je firma INALFA jsou to Nemci.Okno montovano v origo servise Auto Racek a oni ho i dodali..Takze zatim spokojenost.Co se tyka aerodinamyckeho hluku tak okno VS 3 ktere jsem mel na felde delalo podststatne vetsi kraval takze opravdu O.K. s tím hlukem to mohu potvrdit, mám podobné - jen mechanické a s odsunutým se dá jezdit, ovšem pak pálí slunce přímo na plešku , jinak jsem si na něj nechal dát ještě protisluneční tmavou fólii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Kujííí No já mám taky pěkně opálenej ksicht i plešku, když si to svoje origo úplně odsunu, ale to už k tomu patří Open air miluji nade vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Okno jde zastavit v jakekoliv polize a uhlu vyrobce je firma INALFA jsou to Nemci.Okno montovano v origo servise Auto Racek a oni ho i dodali..Takze zatim spokojenost.Co se tyka aerodinamyckeho hluku tak okno VS 3 ktere jsem mel na felde delalo podststatne vetsi kraval takze opravdu O.K. Ano,to je přesně co mám.Je výborné,obsluha komfortní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Okno jde zastavit v jakekoliv polize a uhlu vyrobce je firma INALFA jsou to Nemci.Okno montovano v origo servise Auto Racek a oni ho i dodali..Takze zatim spokojenost.Co se tyka aerodinamyckeho hluku tak okno VS 3 ktere jsem mel na felde delalo podststatne vetsi kraval takze opravdu O.K. Ano,to je přesně co mám.Je výborné,obsluha komfortní. Kolegove mam jeste dotaz ,okno otevru pouze kdyz mam nastartovany motor ,tudiz ve chcvili kdy vypnu motor tak se mi okno automaticky zavre jak je to vlastne udelane je to jen zapojenim nebo je to napojene na ridici jednotku ktera toto ovlada ,chtel bych totiz aby to okno se automaticky zavrelo az po vytazeni klicku ze spinaci skrinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 (editace) Tak takto to zapojené určitě nemám.Nechal jsem si jenom vystřihnout díru a zapojoval podle návodu.Napájení řídící jednotky okna z 30 a -.Okno si můžu otevřít nezávisle na autě,třeba i bez klíčku.ŘJ okna se musí po zapojení naprogramovat s nastartovaným motorem. Editováno: 15. Duben 2007, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Tak takto to zapojené určitě nemám.Nechal jsem si jenom vystřihnout díru a zapojoval podle návodu.Napájení řídící jednotky okna z 30 a -.Okno si můžu otevřít nezávisle na autě,třeba i bez klíčku.ŘJ okna se musí po zapojení naprogramovat s nastartovaným motorem. No a ja to mam cele namontovane ze servisu tak existuje nejaky navod abych to predelani zvladl sam?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Tak takto to zapojené určitě nemám.Nechal jsem si jenom vystřihnout díru a zapojoval podle návodu.Napájení řídící jednotky okna z 30 a -.Okno si můžu otevřít nezávisle na autě,třeba i bez klíčku.ŘJ okna se musí po zapojení naprogramovat s nastartovaným motorem. No a ja to mam cele namontovane ze servisu tak existuje nejaky navod abych to predelani zvladl sam?? Na tom zapojení co mám já není nic složitého,ale netuším jestli nemáš třeba nějakou novější řídící jednotku. Moje je napájena jenom + a -.Zhasnutí motoru tady nemůže mít vliv na funkci okna. Návod jsem měl přiložen.Bohužel jsem ho asi vyhodil. Kupoval jsem ho zde: http://www.a-c.cz/cz/sortiment/p2696.htm Zkus tam zavolat,třeba Ti poradí.Já mám s jednáním s touto firmou jen dobré zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 no ja to mam udelane na zamceni auta s dalkou,ze mi se zapnutym alarmem dojedou okna i sibr,jinak premyslim,co udelat,at na me nesviti slunce pri otevrenem sibru,ku,,,,,to je pak vetsi parak nez venku,jestli jde udelat,at ta clona sibru nezajizdi nebo nainstalovat nejakou dalsi roletku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.