Přejít na obsah

Elektricé strešní okno

M4RT1N

Doporučené příspěvky

Jj vše má své pro a proti.....někdo nechce klimu,druhý se bet ní neobejde...Já mám klimu a na léto v černém autě se i těším... B) Nejlepší je kombinace obojího,ale to je taky raritka...jednu má na své Oktě brácha..Klimatronic+el.střešní okno....Závidění hodná kombinace... :unsure:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejlepší je kombinace obojího,ale to je taky raritka...jednu má na své Oktě brácha..Klimatronic+el.střešní okno....Závidění hodná kombinace... :unsure:

Myslím že tuto kombinaci měli standardně Octy ve výbavě SLX tuším v roce 1997, ale od roku 1998 už to Škodovka ošidila a byla tam v SLX výbavě už jen klima :( Jinak ale stř. okno jen na přání fajnšmekrů za příplatek <_<

Odkaz ke komentáři

Nejlepší je kombinace obojího,ale to je taky raritka...jednu má na své Oktě brácha..Klimatronic+el.střešní okno....Závidění hodná kombinace... :unsure:

Myslím že tuto kombinaci měli standardně Octy ve výbavě SLX tuším v roce 1997, ale od roku 1998 už to Škodovka ošidila a byla tam v SLX výbavě už jen klima :( Jinak ale stř. okno jen na přání fajnšmekrů za příplatek <_<

přesně tak na první a jediné octě u mě to tak bylo, r.v. 97 SLX, tam bylo ještě všechno, víc tam tenkrát nešlo dát -_-

Odkaz ke komentáři

Tak Vazení kolegove oznamuju Vam ze dnes jsem privezl sveho milacka ze servisu a mam tam a ted se podrzte elektricke stresni okno .Cena ??? 12 000Kč komplet ale je super nadzvihne se a pri dalsim stisknuti tlacitka odjede přes polovinu jako šíbr.Zitra kdyz bude hezky tak udelam par fotecek a dam k dispozici.Upozornuji ze je to v original servise s plnou zarukou.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Moooc hezký -_- A ta cena je super ;)

Jen pár dotazů, ovládá se to tuším tlačítkem, které je na té první fotce v přední části?

Dá se okno zastavit (nastavit úhel otevření nebo odsunutí) v jakékoliv poloze?

Předpokládám, že na té před předposlední fotce je max.možné odsunutí, co aerodynamický hluk při jízdě s takto odsunutým oknem, nezkoušel jsi to?

A jaký je to výrobce a značka?

Díky za info a hodně šťastných km. Ať slouží -_-

Editováno: , autor: Wassermann
Odkaz ke komentáři

Okno jde zastavit v jakekoliv polize a uhlu vyrobce je firma INALFA jsou to Nemci.Okno montovano v origo servise Auto Racek a oni ho i dodali..Takze zatim spokojenost.Co se tyka aerodinamyckeho hluku tak okno VS 3 ktere jsem mel na felde delalo podststatne vetsi kraval takze opravdu O.K.

Odkaz ke komentáři

Okno jde zastavit v jakekoliv polize a uhlu vyrobce je firma INALFA jsou to Nemci.Okno montovano v origo servise Auto Racek a oni ho i dodali..Takze zatim spokojenost.Co se tyka aerodinamyckeho hluku tak okno VS 3 ktere jsem mel na felde delalo podststatne vetsi kraval takze opravdu O.K.

s tím hlukem to mohu potvrdit, mám podobné - jen mechanické a s odsunutým se dá jezdit, ovšem pak pálí slunce přímo na plešku :D , jinak jsem si na něj nechal dát ještě protisluneční tmavou fólii

Odkaz ke komentáři

Ano,to je přesně co mám.Je výborné,obsluha komfortní. :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Ano,to je přesně co mám.Je výborné,obsluha komfortní. :palec2:

Kolegove mam jeste dotaz ,okno otevru pouze kdyz mam nastartovany motor ,tudiz ve chcvili kdy vypnu motor tak se mi okno automaticky zavre jak je to vlastne udelane je to jen zapojenim nebo je to napojene na ridici jednotku ktera toto ovlada ,chtel bych totiz aby to okno se automaticky zavrelo az po vytazeni klicku ze spinaci skrinky.

Odkaz ke komentáři

Tak takto to zapojené určitě nemám.Nechal jsem si jenom vystřihnout díru a zapojoval podle návodu.Napájení řídící jednotky okna z 30 a -.Okno si můžu otevřít nezávisle na autě,třeba i bez klíčku.ŘJ okna se musí po zapojení naprogramovat s nastartovaným motorem.

Editováno: , autor: mikl
Odkaz ke komentáři

Tak takto to zapojené určitě nemám.Nechal jsem si jenom vystřihnout díru a zapojoval podle návodu.Napájení řídící jednotky okna z 30 a -.Okno si můžu otevřít nezávisle na autě,třeba i bez klíčku.ŘJ okna se musí po zapojení naprogramovat s nastartovaným motorem.

No a ja to mam cele namontovane ze servisu tak existuje nejaky navod abych to predelani zvladl sam??

Odkaz ke komentáři

No a ja to mam cele namontovane ze servisu tak existuje nejaky navod abych to predelani zvladl sam??

Na tom zapojení co mám já není nic složitého,ale netuším jestli nemáš třeba nějakou novější řídící jednotku.

Moje je napájena jenom + a -.Zhasnutí motoru tady nemůže mít vliv na funkci okna.

Návod jsem měl přiložen.Bohužel jsem ho asi vyhodil.

Kupoval jsem ho zde:

http://www.a-c.cz/cz/sortiment/p2696.htm

Zkus tam zavolat,třeba Ti poradí.Já mám s jednáním s touto firmou jen dobré zkušenosti.

Odkaz ke komentáři

no ja to mam udelane na zamceni auta s dalkou,ze mi se zapnutym alarmem dojedou okna i sibr,jinak premyslim,co udelat,at na me nesviti slunce pri otevrenem sibru,ku,,,,,to je pak vetsi parak nez venku,jestli jde udelat,at ta clona sibru nezajizdi nebo nainstalovat nejakou dalsi roletku

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...