Kony Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Liboval jsem si jak jsem krásně vystříkal motor a převodovku a na druhý den mi jde ztuha řadit, nevíte kluci kde to promazat, myslím jestli nějaké klouby řazení u převodovky, kde jsem pravděpodobně nějakou vazelínu umyl. Myslíte, že můžu namazat grafitovou? díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randy Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Mám stejný problém-zítra do toho "vlezu"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 stejnej problem jsem mel vloni, casem se to zase rozchodilo, ale prvni tejden to byl des ... chystam se taky na motor wapkou, ale trosku me prave tohle desi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Ak by bolo možné foto kde,čo a ako sa premazáva. Ďakujem vopred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 no tak toto by mě taky moc zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs1971 Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Zdravím, nejlepší bude, když si někdo sedne do auta a bude ti hýbat s řadicí pákou a ty se budeš koukat, co všechno se hýbe. Je k tomu docela blbej přístup. Já jsem to prostříkával WDéčkem. Sehnal jsem si dlouhou hadičku o takovým průměru, aby se do ní tak akorát vešla trubička, která je na trysce spreje WD40. Použil jsem hadičku, která mi zbyla ze spreje s voskem na dutiny od Motipu, akorát jsem z tý hadičky sundal tu rozprašovací trysku. Hadičku jsem připevnil lepicí páskou na tyčku. Do jednoho konce hadičky jsem vsunul trubičku s WDéčkem a druhý konec mi kolega, co mi s tím pomáhal, vždycky dal k promazávanému místu (kloubu) a já jen mačkal ventilek spreje. Takhle jsme promazali všechny kloubky od táhel řazení. Já měl řazení totálně zatuhlý, takže jsem na povolení té tuhosti použil WD40, ale jinak bych asi použil něco s větším mazacím účinkem. Třeba MD Speciál. Nevím, jak je to u řazení s lanovody. Jen pro úplnost. Mám Oct kombi 1.6SLX, 74kW, r.v.1999. Teď mi řazení chodí dobře. Trochu kostrbaté vysvětlování, ale snad je to k pochopení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.