Milhausek Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 překodovat podvolantovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny 7 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Takže ten kabel a kodovani, tot vše? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny 7 Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Ahoj, umite nekdo nakodovat volant aby troubil ?? menil jsem z multifunkcniho na rs bez multifunkce na OII pred face. DIky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 zapojení klaksonu v kabelu je jinak, multifunkce to posílá digitálně do jednotky, obyč jde na přímo, piny 7 a 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 většina předFL jednotek pokud se překoduje na variantu bez MFV, tak troubí stále, musí se vyměnit podvolantová jednotka za verzi bez podpory MFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Ahoj taky se pridam. mam predface oII mam tam triramenny volant z oIIfacelift bez multifunkce .zvazuji koupi triramenneho volantu oIIface s multifunkci. Takjze budu muset sehnat volant kablik airbag-multifunkce a podvolantovou jednotku. Otazka zni jakou jednotku shanet ?? muže byt jakakoliv jednotka s multifunkci z oII nebo musi byt primo z oIIfacelift ?? toto me zajima at nekoupim nakou zbytecnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Jednotka podvolantova nejlepe CH, ale skoro nic ti nebude fungovat. Pokud bues mit face radio tak leva strana bude funkcni, na prave ti pujde jen potvrzeni rolerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 (editace) A nebo volant z Passatu, je podle mne hezci...bue fungovat i prava strana, logo se da prelepit, podsviceni predelat ... Editováno: 29. Listopad 2015, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 (editace) pockat pockat ted jsem stoho jelen jak mi nebude skoro nic fungovat ?? teda lepe receno z jakeho duvodu ? mam columbuse takze kdyz budu mit face volant tak mi nepujde ovladat ? jo ten z passatu je pekny ale to bych musel kupovat komplet i z airbagem a to je zas palka. muzete mi teda nejak rozepsat co teda koupit at to jede jak ma ?? takže jednotku urcite z faceliftu pokud vas dobře chapu ano ?? podvolantovy kroužek menit nemusim ne ? tak jsem zatim jen tak koukal na inzeraty co kdo prodava a triramenny face multifunkcni volant jsem nenasel tak budu muset čihat až se neco objevi jinak k tem jednotkam musim shanet jen to CH nebo i jine muzou byt ?? nasel jsem klasicke a jeste integrovane v podvolantovém kroužku vtom aby se laik vyznal asi je tam dulezite aby umela vse co potrebuji co.. takze mam maxidot ,tempomat , columbuse 2014 , bluetooth nemam a asi dodelavat ani nebudu. tahle je knicemu ? http://auto.bazos.cz/inzerat/52480708/Podvolantova-jednotka-1K0953549CF.php Editováno: 30. Listopad 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Volantový kroužek necháš, podvolantovka CD,CH, s columbusem ti bude fungovat levá strana volantu a na pravé potvrzení rolerem. Pokud budeš chtít celý volant funkční, čeká tě výměna budíků za face. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 jo takhle . takze budu hledat CD , CH . diku dik za rady. docetl jsem se ze ta CF co jsem daval odkaz je nahrada za tu CD takze by to jelo ? no budu hledat kdyztak ty mivas nake dily ??? jsem z Frydku msitku tak ktobe do ostravy kousek nejhorsi bude asi sehnat volant a pak ten svuj prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 kup si CH a neřeš Votant? FL do octavie? Vždyť se to všude válí Ale zkus si koupit do O3 se správnými tlačítky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 (editace) jasně o3 se mi moc libi ale musel bych kupovat i airbag a to už je jina cenova položka no nevim jestli se vali nebo ne ale abych pravdu rekl na bazoší jsem nenasel ani jeden triramenny volant FL s multifunkci mam tenhle ale ne rs hledámn tenhle jinak volant z oIII by mel asi stejne problemy co ? Editováno: 30. Listopad 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 pokud chceč 3 ramínko koukej po volantech/bouračkách yeti, ten ho měl bez pádel. A tu otázku na O3 neberu v potaz, koukni všude okolo, i já jsem to řešil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Koukam koukam az se neco objevi tak budu obvolavat inzeraty. Ohledne o3 kouknu az budu na pc zatim jswm to moc nezkoumal kvuli vymebe i bagu ale mozna by i slo sehnat zaslepku a prehodit pytel do ni. Samozdrejme ze o3 by se mi libil ale zalezi na kolik by to vyslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 mam 1k0953549af takze musim koukat po tom CH .skoda že ji tam nedali hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendoo Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Mala otazka, zhanam multifunkcny volant pred fl, ked ale pozeram inzeraty, vyzera ako by existovali dve verzie lavych tlacitok, jedny tam maju akesi telefony a druha verzia tam ma sipky hore/dole aky je medzi nimi rozdiel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 6. Březen 2016 Sdílet Vloženo 6. Březen 2016 Existovaly dvě verze tohoto volantu. Jedna jen pro rádio, a druhá pro rádio a telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendoo Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Aha diks, to znamena, ze ak nemam tu orig BT sadu asi by mi bolo ovladanie telefonu nanic co? Nedali by sa tie tlacitka aj ked maju nakresleny telefon nakodovat na funkciu radia ako je to pri tej druhej verzii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 kluci potřeboval bych radu . koupil jsem oIII volant s tlacitky superb II facelift jednotku 1k0 953 549CH A ted by me zajimalo co dal .. mam columbuse,tempomat,zadni sterač nemam, maxidot facelift budiky mam pomuže nekdo s kodovanim ? posouvat pisničky dopredu a zpatky funguje , menit zdroj media funguje , zmacknutim leveho kolečka stlumim - funguje. tempomat jsem taky rozchodil a klakson taky jede . zbytek nefunguje. at zkousim vselijak kodovat proste ne a ne . jinak octavia II predface s face budikama maxidot a columbusem. Nevim zdali nejak zakazat kolebku na prave pacce aby jelo ovladani maxidotu na volantu nebo jine kodovani ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Nakodovat tak, ze nemas sterac a nemas ovladani pp na pacce sterace... Jinak sem hod kodovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 a to kodovani by melo vypadat jak tedy?? zkousel jsem 0000533 . ted nejsem v aute . ty mas taky oIII volant ? jake jsi tam dal kodovani ty ?? mam manual prevodovku to jsem jeste zapomel pripsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Zkus 000531 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 (editace) Otestuju Editováno: 12. Březen 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Tak jsem na to koukal podarilo se mi rozchodit prave rolovaci kolečko takže prava strana funguje kompletne cela. na leve strane lze preskakovat skladby dopredu/zpet stisknutim roleru MUTE a prepinani radio/media funguje také . jedine co nejde je nastavovani hlasitosti na roleru. a Ted babo rad uz fakt nevim co nakodovat aby to slapalo prosel jsem všechno. v columbusu nakodovan MF volant. Ale pozor v podvolantovce mi to stale piše že mam špatne kodovani a v jednotce motoru taky neco o mf. ( ale tempomat funguje ) GATEWAY - 7N0 907 530C - KODOVANI 351302 COLUMBUS/RNS510 - 1T0 035 680L - KODOVANI 00000440000000A10000 Je to columbus prepnuty na VW TLAČITKA VOLANTU - 5E0919719E - KODOVANI 00000128 PODVOLANTOVKA - 1K0953549CH - KODOVANI 0000531 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.