Tomasino Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Mám dotaz neví někdo zda jdou bez úprav sedačky z OII do OI. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Mám dotaz neví někdo zda jdou bez úprav sedačky z OII do OI. Díky za info. nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Mám dotaz neví někdo zda jdou bez úprav sedačky z OII do OI. Díky za info. Tusim ze maji jine liziny, do kokty by meli jit z Golfu/Bory, Leona/Toleda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 (editace) Uz mam tu svoji nejakou takovou prosezelou a nejde mi tam bederka,kdyz jedu nekam dal,tak me boli zada. Chtel bych urcite vyhrev a pytel,to mam i ted a nechci slevovat,takze by me zajimalo,jestli by tam sla jestli ne,tak pripadne asi napisu AlesioviP,jestli by mi mohli predelat jen jednu na Sedacku z OI RS,ta tam pujde 100%-ne Editováno: 7. Říjen 2006, autor: kocht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 o tom, ze by pasovaly si dovolim pochybovat, ale pockej na nekoho, kdo tomu vic rozumi. spis me zajima jakej rok vyroby mas, ze uz mas prosezelou sedacku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 (editace) je to 99. Jsem 3. majitel a buh vi,kdo v tom jezdil predemnou. ta leva strasna je u ridice uz pekne zvalena... Editováno: 7. Říjen 2006, autor: kocht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 myslím,že nebude.Rozdíl třeba mezi OI a Supem je v šířce lyžin a to cca 2 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 myslím,že nebude.Rozdíl třeba mezi OI a Supem je v šířce lyžin a to cca 2 cm pak by teda i stacilo odpovedet na otazku,jestli jdou sedacky ze Supa do OI. Cosby ty jsi mel oboje,co myslis....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 ze Supa do OI NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 (editace) takze tim je to asi vyreseno . Na radu tedy prijde asi predelavka na sedacky z OI RS Editováno: 8. Říjen 2006, autor: kocht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 dneska jsem byl s kamarádem v Lysy nad Labem, jo Kochtíku tam bylo sedaček haba kuk jen problém byl ten, že se nedají odnést ... viděl jsem jak se nadavají potahy a řeknu Vám je to hodně hustý jak žádný mazlení AlessioP si fakt užívá, když třeba dodělává výhřev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Dotaz - Jdou sedačky z OII combi do OI combi 2001? Přední jsou v OI s výhřevem a airbagem, jde to přehodit? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 podla mna nie, a ak ano tak budes musiet na 99% preinovat konektor na airbagu a vyhreve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Někdo je tady už narval i do Fabie takže octa by taky mohly jít ale bude se asi muset hodně upravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 podla mna nie, a ak ano tak budes musiet na 99% preinovat konektor na airbagu a vyhreve To bude to nejmenší. Bez mechanické úpravy to nepůjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Možná už se to tady rozebíralo, ale nikde jsem to nenašel. Zajímalo by mě, jestli to už někdo někdy zkoušel a jak moc by se to muselo upravit. Říká se že jde všechno, když se chce... Tak by mě zajímal váš názor a případné zkušenosti. Myslím že výsledek by mohl za to stát. Tuším že pojezdy sedět nebudou, tak mě napadlo zkusit úplně ten spodní díl s pojezdem vyměnit za původní z OI, ale nevím jak vypadá sedák z OII zespodu, případně zevnitř.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zakyyy Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Ahoj, bylo to tu, ja osobne to nevidel, ani nezkousel, ale zasah je to velkej, musi se varit do podlahy... Zkus hledat, urcite najdes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 (editace) Ahoj, bylo to tu, ja osobne to nevidel, ani nezkousel, ale zasah je to velkej, musi se varit do podlahy... Zkus hledat, urcite najdes... Když jdou z OII RS do Fabie I, tak v tom moc asi problémů nebude, tak trochu o tom taky přemýšlím, když tam na ně kolikrát koukám! Editováno: 13. Únor 2008, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Když jdou z OII RS do Fabie I, tak v tom moc asi problémů nebude, tak trochu o tom taky přemýšlím, když tam na ně kolikrát koukám! jenže FI má dvě lyžiny, stejnak jo OII, na OI je jedna lyžina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 celou situaci jsem vyřešil rázným řešením... OI RS a maximální spokojenost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 jak dvě a jedna lyžina?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 (editace) jak dvě a jedna lyžina?? OI má středovou pojížděcí lyžinu a dvě postraní pojížděcí kolečka, FI má postraní pojížděcí lyžiny s kolečky (jako to má felina) Editováno: 14. Únor 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 a na co jsou tam tedy ty lišty na stranách?? V nich tedy jezdí kolečka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zakyyy Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Hele to se takhle tezko vysvetluje... musel bys to asi videt... zkus najit nejaky fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Zdravim,nevim jestli to tu nekde je,ale chci se zeptat,bylo by mozna napasovat sedacky z octaviaII na octaviaI??? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.