Ivanek007 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 ahoj,mam mensi problem. kdyz auto vrčí na volnobeh tak se nic nedeje. ale kdyz prislapnu plyn a auto zacne toči kolem 1200ot tak zacne mirne vibrovat, pri 1500ot jsou vybrace docela silne klepe se vse i já na sedacce, pak kolem 2000 se uz nic nedeje. Čím to muze byt?? je to TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 ahoj,mam mensi problem. kdyz auto vrčí na volnobeh tak se nic nedeje. ale kdyz prislapnu plyn a auto zacne toči kolem 1200ot tak zacne mirne vibrovat, pri 1500ot jsou vybrace docela silne klepe se vse i já na sedacce, pak kolem 2000 se uz nic nedeje. Čím to muze byt?? je to TDI [/quote spojka kaput Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 15. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 spojku mam new. ale je fakt ze setrvak tam zustal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarysek Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 a nechal si tam dvouhmotu urcite ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 jj. hochu nekradu, dybych mel na novej tak ho tam dam, a nebo sadu bez dvouhmoty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 jj. hochu nekradu, dybych mel na novej tak ho tam dam, a nebo sadu bez dvouhmoty... Tak se pak nediv ze to trepe. Jsi usetril za setrvak a ted budes dvakrat platit montaz spojky. Opravdu uspora penez set s jednohmotou jde koupit kompletne pod 10tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarysek Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 a kde se da koupit? taky me to na jare ceka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 17. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 hm, tak ja koupil 3 dilnou sadu za 3200 a montoval sem si to sam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flowtec Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Zdravím, dělá mi to přesně to samý. Měnil jsem spojku bez setrváku. Mám bohužel 1,9 TDI-PD ASZ a na to se komplet spojka i se setrvákem nedá koupit pod 10 ani omylem :-( Mě ještě napadá, jestli to nemůže dělat ucpanej EGR ventil. Do doby, než mi jeden trotl nasypal cukr do nádrže, tak to bylo v pohodě. Třeba se trochu cukru pálilo a ta sladká břečka zasrala ventil, mohlo by být? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matúš Kulifaj Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Zdravím chlapci ,chcel by som sa popýtať mám taký problém s octaviu 1.9 AGR pri voľno behu ide pekne a pri dupaný na plyn ide pekne ale ako náhle idem v meste v zápche a mám otáčky od 1200 do 1400 tak mi auto začne triasť a znie to ako by to išlo na 3 valce . Mal stým niekto už nejakú skúsenost a vedeľ by mi stým pomôct. Už som skúšal všetko popozerať a nič zvláštne som tam nevidel . Bol som stým u viaacerych mechanikov a tiež sa stým ešte nestretli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.