Ivanek007 Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 ahoj,mam mensi problem. kdyz auto vrčí na volnobeh tak se nic nedeje. ale kdyz prislapnu plyn a auto zacne toči kolem 1200ot tak zacne mirne vibrovat, pri 1500ot jsou vybrace docela silne klepe se vse i já na sedacce, pak kolem 2000 se uz nic nedeje. Čím to muze byt?? je to TDI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonda vento Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 ahoj,mam mensi problem. kdyz auto vrčí na volnobeh tak se nic nedeje. ale kdyz prislapnu plyn a auto zacne toči kolem 1200ot tak zacne mirne vibrovat, pri 1500ot jsou vybrace docela silne klepe se vse i já na sedacce, pak kolem 2000 se uz nic nedeje. Čím to muze byt?? je to TDI [/quote spojka kaput Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanek007 Posted November 15, 2009 Author Share Posted November 15, 2009 spojku mam new. ale je fakt ze setrvak tam zustal..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarysek Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 a nechal si tam dvouhmotu urcite ze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanek007 Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 jj. hochu nekradu, dybych mel na novej tak ho tam dam, a nebo sadu bez dvouhmoty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 jj. hochu nekradu, dybych mel na novej tak ho tam dam, a nebo sadu bez dvouhmoty... Tak se pak nediv ze to trepe. Jsi usetril za setrvak a ted budes dvakrat platit montaz spojky. Opravdu uspora penez set s jednohmotou jde koupit kompletne pod 10tis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarysek Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 a kde se da koupit? taky me to na jare ceka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanek007 Posted November 17, 2009 Author Share Posted November 17, 2009 hm, tak ja koupil 3 dilnou sadu za 3200 a montoval sem si to sam.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flowtec Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Zdravím, dělá mi to přesně to samý. Měnil jsem spojku bez setrváku. Mám bohužel 1,9 TDI-PD ASZ a na to se komplet spojka i se setrvákem nedá koupit pod 10 ani omylem :-( Mě ještě napadá, jestli to nemůže dělat ucpanej EGR ventil. Do doby, než mi jeden trotl nasypal cukr do nádrže, tak to bylo v pohodě. Třeba se trochu cukru pálilo a ta sladká břečka zasrala ventil, mohlo by být? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matúš Kulifaj Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Zdravím chlapci ,chcel by som sa popýtať mám taký problém s octaviu 1.9 AGR pri voľno behu ide pekne a pri dupaný na plyn ide pekne ale ako náhle idem v meste v zápche a mám otáčky od 1200 do 1400 tak mi auto začne triasť a znie to ako by to išlo na 3 valce . Mal stým niekto už nejakú skúsenost a vedeľ by mi stým pomôct. Už som skúšal všetko popozerať a nič zvláštne som tam nevidel . Bol som stým u viaacerych mechanikov a tiež sa stým ešte nestretli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts