Publikováno Listopad 10, 200915 r Zdarec chlapi. Potřebuju nechat dodělat kamarádovi na OI kombíka tu přípravu do střechy na příčníky. Nevíte někdo co to obnáší nebo co si za to řeknou odborníci a autorizovaném?? díky.
Listopad 11, 200915 r Oli Tie uchyty na priecniky a diery v listach kombiky nemaju, to maju len klasicke octavie. Kombik ma listu bez dier a pod listami nic nieje. (teda niektore rocniky tam mali pripravene diery na hagusy a boli zaslepene) Ja som diery nemal, ked som dorabal hagusy, musel som vrtat http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=47491 Na kombiky sa priecniky montuju na hagusy, alebo ak chce nosic a nema hagusy tak iba taky co sa montuje medzi kasnu a dvere. Klasicke sedany maju origo uchyty v listach a zase nemavaju hagusy. Teda ak si to tam niekto nejako neprirobil golfik-tc Myslim, ze urobit sa to da, ale treba prestudovat klasicku octaviu a domontovat, ale pocitam ze to tam je privarene. Lepsie a krajsie riesenie je, ze tam domontujes hagusy a na ne si priiecnik uchytis. S hagusami ten kombik vypada krajsie
Listopad 12, 200915 r Autor No jo, to mi začíná docházet že to na kombíky nedávali. Jenže řešíme do Dánska rakev a kamarád má klasickou zahrádku právě na ty zácvaky do střechy. A přeci kvůli jedné týdení cestě ročně nebudu vrtat střechu, kupovat hagusy a na ně příčníky? Je to kamaráda auto a fakt to jindy nevyužije.
Listopad 12, 200915 r ...a fakt to jindy nevyužije... Presne ako pise Olisoft. Ci hagusy, alebo drziaky na zacvakavaci origo priecnik, treba vrtat do strechy a narusit aj tu ciernu listu. Ak to ma byt iba jednorazove pouzitie, tak si od niekoho pozicaj ten univerzalny nosic, ten uchytis medzi dvere a strechu bez vrtania.
Listopad 13, 200915 r Autor Asi jo, budu muset někde poschánět tu klasickou zahrádku. Já bych si tam dal hagusy ale kámoš to absolutně neřeší a má auto jen na dopravu. Takže to tam zahrádka prostě 8 dní vydrží Tak díkas a kdyby jste náhodou o nějaké věděli tak hoďte echo na sz. Dík
Červenec 30, 201312 r zdravim vie mi niekto povedat rozmery list co sa zacvakavaju do strechy . tie kusky co su medzi hagusamy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.