Richo Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Možno to sem nepatrí, ale chcem sa opýtať, či by som mohol dať ten balík na špatné cesty aj na Octaviu, ktorá nie je 4x4? Ide mi o to, aby som to mal trochu vyššie a aby auto nestratilo jazdné vlastnosti (stabilita a pod.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 myslím že v tom není problém-sám na tom jezdím(no zadek jsem si zvednul ještě kapku víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Je nutné po tom zvýšení udělat novou geometrii? Myslím si že ano, ale pro jistotu... Taky o tom začínám uvažovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 musím dělat novou geometrii při změně tlumičů?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Zadních ne, předních se doporučuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gsx 1100 Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Možno to sem nepatrí, ale chcem sa opýtať, či by som mohol dať ten balík na špatné cesty aj na Octaviu, ktorá nie je 4x4? Ide mi o to, aby som to mal trochu vyššie a aby auto nestratilo jazdné vlastnosti (stabilita a pod.) Kde si to zohnal tiez nad tym uvazujem..Chcem to trocha vyssie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.