Publikováno Listopad 12, 200915 r Prosím omluv te mě jestli se to tu už řešilo. Chci se zeptat jestli jde do fabie 1 r.v. 2004 model 05 zapnout aut. roz. světel nebo se tam musí dávat to relé? A kolik stojí to relé? Dík za odpověď.
Listopad 12, 200915 r U Fábie to jde jenom relém a cena, záleží dle toho kam pojedeš nebo co si koupíš.. Mě to v origo servise vyšlo na tisícovku cca.
Listopad 13, 200915 r Autor U Fábie to jde jenom relém a cena, záleží dle toho kam pojedeš nebo co si koupíš.. Mě to v origo servise vyšlo na tisícovku cca. OK díky a přez ten VAG by to teda na 100% nešlo?
Listopad 13, 200915 r Určitě nejde!!! Jen relé, já tam mám origo denní svícení od škodovky asi za 850Kč nebo kolik to stálo. A zatím spokojenost a je to tam už dlouho.
Listopad 13, 200915 r Nápodobně, jsem s tím na 100% spokojenej. Přes VAG to na 100% nejde, protože není co nastavovat. Je potřeba dodat relé, které se napojuje paralelně ke spínači světel a na výstup s alternátoru ze kterého snímá běžící motor. Ale to je vše popsáno v návodu.
Listopad 15, 200915 r Autor V pátek jsem se byl ptát ve škodovce a stojí to 907,- Kč, ale bez práce a na práci jsem se neptal.
Listopad 16, 200915 r I méně zručný to podle návodu zvládne. Ve škodovce počítej min 1000,- Upraveno Listopad 16, 200915 r od Kubenec
Listopad 16, 200915 r Čoveče mě to namontovali při roční prohlídce mobility a nebylo tam nic jen materiál a ta prohlídka. Dneska bych si to troufnul klidně namontoval sám. Návod je v pohodě a potřebuješ jen vypichovák na piny. A vědět jak rozebrat palubku u řidiče. Myslim že to nic těžkýho není. Upraveno Listopad 16, 200915 r od Combi2002
Listopad 16, 200915 r Ještě jsem zapomněl napsat. Když potom vytáhneš pojistku SB55 kde to je napojený tak fungují světla klasicky!!!!!!
Listopad 16, 200915 r Ještě jsem zapomněl napsat. Když potom vytáhneš pojistku SB55 kde to je napojený tak fungují světla klasicky!!!!!! Světla fungujou normálně i s pojistkou. Nebo se snad pletu? Kovar Pavel: Jakej chceš ještě návod? Stačí sundat plast pod volantem a vypichováky na piny. Víc není potřeba
Listopad 16, 200915 r Autor Já jsem právě nevěděl jaký ten plast mám sundat tak teda ten pod volantem? Dík
Listopad 16, 200915 r Aby jsme si rozuměli úplně, tak ten co je nad pedálama. Ale to je i vlastně popsaný v origo návodu na instalaci. Ničeho se neboj a kup ho.
Listopad 16, 200915 r Autor Aby jsme si rozuměli úplně, tak ten co je nad pedálama. Ale to je i vlastně popsaný v origo návodu na instalaci. Ničeho se neboj a kup ho. A jsou tam vidět v tom návodu i šrouby kde jsou a jak se to má sundat?
Listopad 16, 200915 r Demontáž zásuvky na diagnostiku je jednoduchá, zásuvka má ze zadní strany tři západky, které stačí nadzvednout a zatlačit zásuvku dovnitř. Zbytek je už opravdu v návodu.
Listopad 18, 200915 r nepúšťaj sa do toho ak si ešte nikdy nepracoval s vypichovákom a ak nemáš aspoň základy elektro vzdelania. V servise za to pýtajú cca 1000 Sk, to neni vela, keď zhodnotím, že na to budeš mať plnú záruku a navyše pokuta policajtom je viec ako investícia do toho aut.osvetlenia aj s prácou spolu. Ja som to robil 2 hodiny aj z rozoberaním plastu pod volantom a poistkovej časti. Vypichováky je treba dva druhy, bez nich to proste neurobíš, alebo spôsobíš viac škody ako úžitku. V návode je to pekne popísané, kúp to a keď to nezvládneš tak to daj urobiť do servisu, záruku nestratíš. Ani pri najlepšej vôli naskúšaj nahradiť vypichovák šrobovákom, alebo dvoma ihlami, je potrebné vypichnúť asi tucet pinov a to na kolene proste neurobíš. Iba zbytočne zničíš piny v konektoroch.
Listopad 18, 200915 r Nechápu za co by měl platit pokutu? Je to přece výrobcem schválené přislušenství. A co se týče vypichováků, tak je tady toho mraky.
Listopad 18, 200915 r Asi som to nenapísal zrozumitelne, ale pokutu dostaneš ak zabudneš svetlá rozsvietit. Vďaka tejto automatike sa ti to nestane. Veľa šťastia s vypichovákmi. Ak ich chceš kúpiť tak sa ti to isto nevyplatí, alebo si ich vyrob ako ja. Držím palce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.