Kovar Pavel Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Prosím omluv te mě jestli se to tu už řešilo. Chci se zeptat jestli jde do fabie 1 r.v. 2004 model 05 zapnout aut. roz. světel nebo se tam musí dávat to relé? A kolik stojí to relé? Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 U Fábie to jde jenom relém a cena, záleží dle toho kam pojedeš nebo co si koupíš.. Mě to v origo servise vyšlo na tisícovku cca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 13. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 U Fábie to jde jenom relém a cena, záleží dle toho kam pojedeš nebo co si koupíš.. Mě to v origo servise vyšlo na tisícovku cca. OK díky a přez ten VAG by to teda na 100% nešlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Určitě nejde!!! Jen relé, já tam mám origo denní svícení od škodovky asi za 850Kč nebo kolik to stálo. A zatím spokojenost a je to tam už dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Nápodobně, jsem s tím na 100% spokojenej. Přes VAG to na 100% nejde, protože není co nastavovat. Je potřeba dodat relé, které se napojuje paralelně ke spínači světel a na výstup s alternátoru ze kterého snímá běžící motor. Ale to je vše popsáno v návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 15. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 V pátek jsem se byl ptát ve škodovce a stojí to 907,- Kč, ale bez práce a na práci jsem se neptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 (editace) I méně zručný to podle návodu zvládne. Ve škodovce počítej min 1000,- Editováno: 16. Listopad 2009, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Tak podle návodu by se to dalo zvládnout a to je dost 1000,- za práci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 (editace) Čoveče mě to namontovali při roční prohlídce mobility a nebylo tam nic jen materiál a ta prohlídka. Dneska bych si to troufnul klidně namontoval sám. Návod je v pohodě a potřebuješ jen vypichovák na piny. A vědět jak rozebrat palubku u řidiče. Myslim že to nic těžkýho není. Editováno: 16. Listopad 2009, autor: Combi2002 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Ještě jsem zapomněl napsat. Když potom vytáhneš pojistku SB55 kde to je napojený tak fungují světla klasicky!!!!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Ok a máš návod jak jsi to dělal? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Ještě jsem zapomněl napsat. Když potom vytáhneš pojistku SB55 kde to je napojený tak fungují světla klasicky!!!!!! Světla fungujou normálně i s pojistkou. Nebo se snad pletu? Kovar Pavel: Jakej chceš ještě návod? Stačí sundat plast pod volantem a vypichováky na piny. Víc není potřeba 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Já jsem právě nevěděl jaký ten plast mám sundat tak teda ten pod volantem? Dík 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Aby jsme si rozuměli úplně, tak ten co je nad pedálama. Ale to je i vlastně popsaný v origo návodu na instalaci. Ničeho se neboj a kup ho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Aby jsme si rozuměli úplně, tak ten co je nad pedálama. Ale to je i vlastně popsaný v origo návodu na instalaci. Ničeho se neboj a kup ho. A jsou tam vidět v tom návodu i šrouby kde jsou a jak se to má sundat? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Demontáž zásuvky na diagnostiku je jednoduchá, zásuvka má ze zadní strany tři západky, které stačí nadzvednout a zatlačit zásuvku dovnitř. Zbytek je už opravdu v návodu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 A to se musí sundat i volant nebo ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 NE!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 To se mi ulevilo do toho bych asi nešel to jsem si ulevil. Dík 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 nepúšťaj sa do toho ak si ešte nikdy nepracoval s vypichovákom a ak nemáš aspoň základy elektro vzdelania. V servise za to pýtajú cca 1000 Sk, to neni vela, keď zhodnotím, že na to budeš mať plnú záruku a navyše pokuta policajtom je viec ako investícia do toho aut.osvetlenia aj s prácou spolu. Ja som to robil 2 hodiny aj z rozoberaním plastu pod volantom a poistkovej časti. Vypichováky je treba dva druhy, bez nich to proste neurobíš, alebo spôsobíš viac škody ako úžitku. V návode je to pekne popísané, kúp to a keď to nezvládneš tak to daj urobiť do servisu, záruku nestratíš. Ani pri najlepšej vôli naskúšaj nahradiť vypichovák šrobovákom, alebo dvoma ihlami, je potrebné vypichnúť asi tucet pinov a to na kolene proste neurobíš. Iba zbytočne zničíš piny v konektoroch. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Nechápu za co by měl platit pokutu? Je to přece výrobcem schválené přislušenství. A co se týče vypichováků, tak je tady toho mraky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Asi som to nenapísal zrozumitelne, ale pokutu dostaneš ak zabudneš svetlá rozsvietit. Vďaka tejto automatike sa ti to nestane. Veľa šťastia s vypichovákmi. Ak ich chceš kúpiť tak sa ti to isto nevyplatí, alebo si ich vyrob ako ja. Držím palce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Díky. Zkusím to jestli to nepůjde tak to nechám na servis. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Zkus tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...;hl=vypichováky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Díky za tu stránku podle toho to snad zvládnu a ještě jednou dík. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.