Kubenec Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Ještě si dej pozor při vyndavání pinů ze svorkovnic. Mají totiž zajištovací pojistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Zjistil jsem, že výrobce origoš denního svícení BEA 409 001A fa AEV Kroměříž ho prodává maloobchodně za 576,- bez DPH = 670,- s DPH. Škoda rejžuje cca 250,- a to maj určitě slevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Nechcem obhajovať Skodu, ale to je ešte super zárobok /iba 250.-/ na mnoho iných dieloch majú viac ako 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 19. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Zjistil jsem, že výrobce origoš denního svícení BEA 409 001A fa AEV Kroměříž ho prodává maloobchodně za 576,- bez DPH = 670,- s DPH.Škoda rejžuje cca 250,- a to maj určitě slevu. Kubenec: Já ho mám za 618,- s dph. lars: to máš pravdu i někdy ještě víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 A odkuď ho máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 19. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 (editace) A odkuď ho máš? Z http://www.cc-autodily.cz a jedná se o origo. Editováno: 19. Listopad 2009, autor: Kovar Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Ano, Škodovka rejžuje konečnej prodejce moc ne. Podle druhu objednávky a objemu má rabatní možnosti. Co jí vím max má prodejce 15% rejže zbytek je cena skobčáka určená pro oficiílní distribuci v ČR. S tím nic nenaděláš. A nezapomeň, že když by si ty byl monopolní podejce aut v ČR škodovka má až 80% osobáků, nedělal by jsi nic jiného než rejžoval. Až klesne podíl Škody pod 50% potom se možná něco dít. Ale to mu nevěřim. To se nestane. Ale jo naděláš já nakupuju na www.cc-autodily.cz super ceny a 100% kvalita výběr. Můžu jen doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 19. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 (editace) Tak už mám doma to Denní svícení tak jsem pořídil pár fotek jak to vypadá. A tady je návod: Editováno: 19. Listopad 2009, autor: Kovar Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 potvrdzujem, je to origo aj z homologizáciou. Mne tot funguje už cca rok a spokojnosť. Nemám zapojené osvetlenie značky, cez deň je to aj tak nanič a predpisy to nevyžadujú. Najradšej by som nezapojil aj zadné koncové svetlá, tiež niesú povinné v rámci denného svietenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 To nejsou, ale pouze v připadě světel k tomu určených. Ty ovšem používáš hlavní světla vozu, nikoliv světla pro denní svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 21. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Tak v čera jsem to udělal podle návodu dělali jsme to, asi 3 hodiny než jsme na to přišli a potom na tom nic už neni a ten vypichovák jsme měli pučenej ze škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Gratulujem, nech slúži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 (editace) To Ti ten vypichovák jen tak půjčily? Editováno: 21. Listopad 2009, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 21. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Lars: Díky Kubenec: Jo zastavil jsem se tam slušně jsem je tam poprosil a oni mi ho půjčili, ale říkali ať ho nezlomím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Tak to se divím,ale taky Ti přeji ať slouží bez chyb. Máš zapojenou SPZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 21. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Tak děkuji a SPZ zapojenou nemá nechtělo se mi to tam tahat až do zadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hymbajs Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Ahoj, mám taky automatické rozsvěcování světel u FI, nejspíš je to origoš (auto je z bazaru). chtěl bych si k přepínači světel udělat druhý přepínač, který by měl 3polohy, jednou by se automatické rozsvěcování deaktivovalo, jedna by automaticky rozsvěcovala pouze parkovačky (v létě a tak kdy nejsou potřeba H7) a třetí poloha by nechala standartní funkci automatického rozsvěcováni (tj. svítili by parkovačky a i H7). Jen jsem ještě nerozebral tu kabeláž a z manuálu co tu vidím se nějak nevyznám které piny napojit na nový přepínač. Nedělal už někdo něco takového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Je to uplně jednoduchý, ale podle mě zbytečný. Deaktivace se dá vyřešit vyndáním pojistky SB55 nebo přerušením vodiče od pojistky. Funkce parkovačky se dá udělat přerušením modrého drátu co jde s BSG do relé, ale na parkovačky se jezdit nesmí,víš o tom? A automat je snad jasnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Zase jeden dobrodruch co chce jezdit na parkovačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej158 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Chci se zeptat, známej mi tvrdil,že na moji Fábku zadá přes diagnostiku nějaký kód a po nastartování se mi světla automaticky rozsvítí... je tomu opravdu tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Nejmenuje se ten známej náhodou Čáryfuk? Na Fabii to přes diagnostiku prostě nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Na FABIU 2001 až 2007 sa to proste cez Vag aktivovať nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 5. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Zatim spokojenost s tím automatickým rosvicením. A jsem rád, že ho tam mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silverwolf Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 (editace) Je to uplně jednoduchý, ale podle mě zbytečný. Deaktivace se dá vyřešit vyndáním pojistky SB55 nebo přerušením vodiče od pojistky. Funkce parkovačky se dá udělat přerušením modrého drátu co jde s BSG do relé, ale na parkovačky se jezdit nesmí,víš o tom? A automat je snad jasnej? Koupil jsem si Fábku a upřímně řečeno mi to denní svícení pije krev - zvlášť teda teď v zimě, kdy zároveň se startováním se mi rozsvítí světla a baterka dostává nepříjemně zabrat. Stejně tak svítim i při pitomým pojíždění nebo na místě než očistím auto od sněhu a námrazy. Potřeboval bych to denní svícení nějak jednoduše odstranit. Nejsem žádnej kutil jenom uživatel, tak se ptám jak to udělat, tak aby fungovalo jenom klasické rozsvícení světel. Stačí z pojistkové skříně vyndat tu pojistku SB 55? Nemáte nějakej nákres na který pozici jí najdu?? Dík Editováno: 12. leden 2010, autor: Silverwolf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Ano je to pojistka SB 55, alespoň já to tak mám u origo denního svícení. Stačí vyndat a chová se to jako před montáží denního svícení. Potom jen nezapomeň rozsvítit i teď v tomhle počasí potkám inteligenty co jedou na nějaký denní světýlka a jsou prd vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.