Listopad 19, 200915 r Ještě si dej pozor při vyndavání pinů ze svorkovnic. Mají totiž zajištovací pojistky.
Listopad 19, 200915 r Zjistil jsem, že výrobce origoš denního svícení BEA 409 001A fa AEV Kroměříž ho prodává maloobchodně za 576,- bez DPH = 670,- s DPH. Škoda rejžuje cca 250,- a to maj určitě slevu.
Listopad 19, 200915 r Nechcem obhajovať Skodu, ale to je ešte super zárobok /iba 250.-/ na mnoho iných dieloch majú viac ako 100%.
Listopad 19, 200915 r Autor Zjistil jsem, že výrobce origoš denního svícení BEA 409 001A fa AEV Kroměříž ho prodává maloobchodně za 576,- bez DPH = 670,- s DPH.Škoda rejžuje cca 250,- a to maj určitě slevu. Kubenec: Já ho mám za 618,- s dph. lars: to máš pravdu i někdy ještě víc
Listopad 19, 200915 r Autor A odkuď ho máš? Z http://www.cc-autodily.cz a jedná se o origo. Upraveno Listopad 19, 200915 r od Kovar Pavel
Listopad 19, 200915 r Ano, Škodovka rejžuje konečnej prodejce moc ne. Podle druhu objednávky a objemu má rabatní možnosti. Co jí vím max má prodejce 15% rejže zbytek je cena skobčáka určená pro oficiílní distribuci v ČR. S tím nic nenaděláš. A nezapomeň, že když by si ty byl monopolní podejce aut v ČR škodovka má až 80% osobáků, nedělal by jsi nic jiného než rejžoval. Až klesne podíl Škody pod 50% potom se možná něco dít. Ale to mu nevěřim. To se nestane. Ale jo naděláš já nakupuju na www.cc-autodily.cz super ceny a 100% kvalita výběr. Můžu jen doporučit.
Listopad 19, 200915 r Autor Tak už mám doma to Denní svícení tak jsem pořídil pár fotek jak to vypadá. A tady je návod: Upraveno Listopad 19, 200915 r od Kovar Pavel
Listopad 19, 200915 r potvrdzujem, je to origo aj z homologizáciou. Mne tot funguje už cca rok a spokojnosť. Nemám zapojené osvetlenie značky, cez deň je to aj tak nanič a predpisy to nevyžadujú. Najradšej by som nezapojil aj zadné koncové svetlá, tiež niesú povinné v rámci denného svietenia.
Listopad 19, 200915 r To nejsou, ale pouze v připadě světel k tomu určených. Ty ovšem používáš hlavní světla vozu, nikoliv světla pro denní svícení.
Listopad 21, 200915 r Autor Tak v čera jsem to udělal podle návodu dělali jsme to, asi 3 hodiny než jsme na to přišli a potom na tom nic už neni a ten vypichovák jsme měli pučenej ze škodovky.
Listopad 21, 200915 r To Ti ten vypichovák jen tak půjčily? Upraveno Listopad 21, 200915 r od Kubenec
Listopad 21, 200915 r Autor Lars: Díky Kubenec: Jo zastavil jsem se tam slušně jsem je tam poprosil a oni mi ho půjčili, ale říkali ať ho nezlomím.
Prosinec 4, 200915 r Ahoj, mám taky automatické rozsvěcování světel u FI, nejspíš je to origoš (auto je z bazaru). chtěl bych si k přepínači světel udělat druhý přepínač, který by měl 3polohy, jednou by se automatické rozsvěcování deaktivovalo, jedna by automaticky rozsvěcovala pouze parkovačky (v létě a tak kdy nejsou potřeba H7) a třetí poloha by nechala standartní funkci automatického rozsvěcováni (tj. svítili by parkovačky a i H7). Jen jsem ještě nerozebral tu kabeláž a z manuálu co tu vidím se nějak nevyznám které piny napojit na nový přepínač. Nedělal už někdo něco takového?
Prosinec 5, 200915 r Je to uplně jednoduchý, ale podle mě zbytečný. Deaktivace se dá vyřešit vyndáním pojistky SB55 nebo přerušením vodiče od pojistky. Funkce parkovačky se dá udělat přerušením modrého drátu co jde s BSG do relé, ale na parkovačky se jezdit nesmí,víš o tom? A automat je snad jasnej?
Prosinec 5, 200915 r Chci se zeptat, známej mi tvrdil,že na moji Fábku zadá přes diagnostiku nějaký kód a po nastartování se mi světla automaticky rozsvítí... je tomu opravdu tak ?
Prosinec 5, 200915 r Nejmenuje se ten známej náhodou Čáryfuk? Na Fabii to přes diagnostiku prostě nejde!
Prosinec 5, 200915 r Autor Zatim spokojenost s tím automatickým rosvicením. A jsem rád, že ho tam mám.
Leden 12, 201015 r Je to uplně jednoduchý, ale podle mě zbytečný. Deaktivace se dá vyřešit vyndáním pojistky SB55 nebo přerušením vodiče od pojistky. Funkce parkovačky se dá udělat přerušením modrého drátu co jde s BSG do relé, ale na parkovačky se jezdit nesmí,víš o tom? A automat je snad jasnej? Koupil jsem si Fábku a upřímně řečeno mi to denní svícení pije krev - zvlášť teda teď v zimě, kdy zároveň se startováním se mi rozsvítí světla a baterka dostává nepříjemně zabrat. Stejně tak svítim i při pitomým pojíždění nebo na místě než očistím auto od sněhu a námrazy. Potřeboval bych to denní svícení nějak jednoduše odstranit. Nejsem žádnej kutil jenom uživatel, tak se ptám jak to udělat, tak aby fungovalo jenom klasické rozsvícení světel. Stačí z pojistkové skříně vyndat tu pojistku SB 55? Nemáte nějakej nákres na který pozici jí najdu?? Dík Upraveno Leden 12, 201015 r od Silverwolf
Leden 12, 201015 r Ano je to pojistka SB 55, alespoň já to tak mám u origo denního svícení. Stačí vyndat a chová se to jako před montáží denního svícení. Potom jen nezapomeň rozsvítit i teď v tomhle počasí potkám inteligenty co jedou na nějaký denní světýlka a jsou prd vidět.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.