sysa Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Zdarec, všude jsem to tu hledal, ale odpověď jsem nenašel, tak se ptám, koupil jsem sadu vystřelováku se zámkama vše zabalený atd, vyměnil jsem zámek ve spínačce připojil se na vag zadal kod immo ten byl přijat jako správnej, vynuloval jsme paměť závad a vrhl se na kodování novejch klíčů, ale při zadání počtu klíčů mi to při testu napsalo error do výsledku testu a v paměti závad se ukázala závada s nápisem klíč - sporadicky tak se ptám kde jsem mohl udělat chybu a co s tím, jediný co mě napadlo že v klíčích není imo, ale to se mi nezdá nicméně se i tak zeptám jak se dá co nejšetrněji odstranit znáček na vystřelováku abych ho nezničil a mohl se podávat jestli v něm immo je. díky je to na F comfort MR02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 (editace) Ked su to original kluce SKODA tak tycka immo tam na 100% je. Editováno: 14. Listopad 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysa Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 [jsou originál, ale stejně mi to háže chybu klířu a hlavní problém je že mi to nechce ptestovat zadanou hodnotu počtu klíčů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 (editace) Mas dobry kabel alebo soft. Postupujes spravne pri kodovani klucou??? Kontrolka imobilizeru -zlte auticko s klucom na budikoch ti blika ked zapnes kluc ??? Editováno: 14. Listopad 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysa Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 kód immo je zadanej dobře, po zadání znak imo zůstane svítit na budících a auto startuje a jede páč je vyřazenej, postupuju podle nívodu ve VISU (3) takže to bych taky nebral za chybu, ale prostě mi to nechce otestovat zadanej počet klíčů, paměť mažu zadám 2 klíče, testovat a v tej druhé kolonce pro výsledek testu to napíše erreor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Tu mas nieco o kodovani klucou: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=74980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 imo je predsa v kluci a nie pod znackom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 CARTMANKO: A pod znakom skoda je srobik a ked ten povolis tak vystrelovak rozoberies a vo vnutri mas IMMO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 ahaaaaaaaaa aj seeeeeee uz chapem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysa Vloženo 15. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 (editace) správně, chci se dostat k immo s nezničit znak proto jsem se otal jak ho co nejšetrněji oddělat,abych se dostal k šroubku, za ten odkaz dík, byl poučnej ale můj případ to asi nebude, protože jsem měl klíče origo zabalený, takže jinam kodovaný nebyly a podle mě mám hlavní problém v té zadávané hodnotě, jak zadám že chci přizpůsobyt 2 klíče a testovat tak mi to apáše do toho vedlejšího okna error v podstatě se k samotnýmu kodování ani nedostanu. A doplním že to dělám vagem 304 Editováno: 15. Listopad 2009, autor: sysa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 SYSA: Tu je kompletny navod na kluc: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...go-ovladani.htm Presny postup kodovania novych klucou mas vo VISe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysa Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 VYŘEŠENO při zadání počtu klíčů a testování to psalo error, přes to jsme se nedostal, tak jsem tam dal 2 klíče , žádnej test a rovnou OK a najednou to nakodovat šlo takže už zase jezdím a všem vám moc děkuju za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.