Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

jsem asi lama, ale koupit jsem si v jednom nejmenovanym supermarketu autopotahy... jsou docela kvalitní a cena taková, že za rok mi jich nebude líto vyhodit ;) Mám ale dotaz...Ve Fabuly mám boční airbagy a tyhle potahy nejsou určeny pro boční airbagy... Stane se něco, když na přední sedačky potahy dám???

Díky za odpověď... B)

Já bych to tam nedával. Buď bych koupil nové potahy určené pro airbagy, nebo bych ty původní odnesl někam švadleně, ať je přizpůsobí, což by podle mě neměl být zas tak velký problém.

Ono ani autopotahy, ktere jsou urcene pro airbagy, ale jsou na danem miste zasite, tam nesmi byt. Bavil jsem se o tom s kamaradem ze skodovky a rikal, ze byli ve skodovce na skoleni o airbagach a skolitele jim rikali, ze jakykoli potah, ktery je na danem miste zasity, a muze mit klidne milion nalepek, ze je pripraven pro airbagy, tak tam nema co delat. Jedine vyhovujici potahy jsou takove, ktere maji na danem miste airbagu vykrojeni - tzn., ze na tom miste proste chybi latka.

Přesně tak, nedávno jsem dával kamarádovi potahy do auta s bočníma airbagama, které byly ušité na zakázku pro konkrétní auto (Seat Leon). Na vnější boční části opěradla neměly ty potahy sešitý ten zadní šev, takže je tam z boku díra. Jak píše Martin, žádné sešité potahy bych tam nedával, protože i když věřím, že si airbag dokáže udělat tím potahem cestu (prostě ho roztrhne), tak to ale může rozvinutí airbagu zbrzdit, což může mít neblahé následky.

• Autor

Pánové díky... Nevíte, kde bych mohl sehnat fotečku, kde je ta "díra" vyfocená, abych to mohl dát předělat??? Díky

Volal jsem teď tomu kamarádovi, aby mi poslal foto, říkal že pošle, ale může až zítra. Takže pokud nebude někdo rychlejší, tak ti to pak pošlu. ;)

• Autor

to Fugas::: Díky velice mnoho :skoda:

jsem asi lama, ale koupit jsem si v jednom nejmenovanym supermarketu autopotahy... jsou docela kvalitní a cena taková, že za rok mi jich nebude líto vyhodit ;) Mám ale dotaz...Ve Fabuly mám boční airbagy a tyhle potahy nejsou určeny pro boční airbagy... Stane se něco, když na přední sedačky potahy dám???

Díky za odpověď... B)

neriskoval by som ;)

Volal jsem teď tomu kamarádovi, aby mi poslal foto, říkal že pošle, ale může až zítra. Takže pokud nebude někdo rychlejší, tak ti to pak pošlu. ;)

Mohl bys tu fotku dát pak taky sem, případně mi ji poslat na emila? Děkuji

Tak teď jsem zase mluvil s tím kamarádem, trošku se to zkomplikovalo, protože k tomu foťáku (který má půjčený od dalšího kamaráda) nemá kabel, aby ty fotky mohl naládovat do počítače. Takže až se uvidí s majitelem foťáku, musí si ten kabel půjčit. Tak se omlouvám za zdržení, budu se snažit ty fotky dodat co nejdříve.

Tak mi ten kamarád konečně poslal ty fotky, ale já je sem neumím dát, takže pokud je tu nějaká dobrá duše, které bych je poslal, že by je sem pak umístila, tak ať se ozve díky.

:)

post-6-1146390044.jpg

Upraveno od Katka

:)

post-6-1146390099.jpg

Ó, děkuji :worthy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.