Leden 13, 201312 r zdravim vsechny tak jake mate poznatky z tesneni je to znat chtel bych take to pretesnit je to hrozne jak to vsude huci ,moc dik vsem
Leden 14, 201312 r A co kdyz jsou rovne a porad fuci ? To tesneni na poslednim foto jsem pouzil i ja a je klid
Leden 14, 201312 r presne tak uz sem je nechal nastavit a vysledek porad stejny nove tesneni okolo dveri a porad nic tak to chci resit touto cestou zda to pomuze ,jen prosim jake tesneni mam koupit moc dekuji
Leden 16, 201312 r Tesnenie vymenene a do auta stale fuci!!! :kol-24: ESTE raz to sem napisem: Treba poriadne nastavit dvere!!!! :kol-31:
Leden 16, 201312 r , koukni se na přispěvek nad Tvym poslednim přispěvkem a všimni si co piše jak když jsem jezdil z Ol , jsem to musel vyřešit pouze přidavnym těsněnim , dveře byly nastavovane , těsněni nove a pořad foukalo , od te doby co jsem tal něco navic je klid ,a bratranek si do dneška nestěžuje
Leden 16, 201312 r JOZZI: Uz som take auta X-krat opravoval. Treba nastavit poriadne dvere!!! Ale tie dvere nedokaze moc vela ludi NASTAVIT aj ked vymenis komplet nove tesnenia na vsetkych dverach. :kol-31: URYVOK Z jednej temy: Konecne mam po probleme. Prochy je profik. V skodovke povedali ze je to aerodynamicky hluk,ze je to normalne. A Prochy to nastavil. Dakujem. CELA TEMA JE V LINKU a poriadne si precitaj kto tie dvere PORIADNE NASTAVIL -PROCHY603!!! LINK: http://forum.skodaho...-uvnitr-v-aute/ Upraveno Leden 16, 201312 r od PROCHY603
Leden 16, 201312 r tak to je škoda že v česku je takovych servisu jako šafranu u mně se to hold jinak jak těsněnim navic vyřešit nepodařilo
Leden 16, 201312 r Nikde nevidim ze som pisal ze to nastavoval niaky SERVIS. Upraveno Leden 16, 201312 r od PROCHY603
Leden 16, 201312 r aaaa, tedka zas špatně čtu ja .... tak nabidni kolegovi se stejnym problemem pomoc , možna by dojel
Leden 16, 201312 r :kol-28: Aj take navrhy tu boli. Máro a od jaké rychlosti ti to v autě začínalo "fučet" ? Já to furt řeším je to u mě teď dost zásadní problém a řesím to kde se dá? A ještě měl si ty dveře hodně spadlé? Jak to do června nevyřeším tak se naseru a na to slovensko si fakt zajedu ! :kol-31:
Červenec 6, 201312 r zdravim tak ja uz ste to nekdo poresil to fuceni ja to porad resim ale nic sem nevyresil
Prosinec 6, 2024Pro 6 Zdravím, Zajímalo by mě, zda se dá sehnat nové vnitřní těsnění dveří u řidiče, nebo jestli má někdo vyzkoušenou adekvátní náhradu. Předem děkuji za odpovědi.
Prosinec 9, 2024Pro 9 nedá,už několik let, náhrada neexistuje, testoval jsem několik výrobců co dělají těsnění,nikdo ho dnes ani nevyrobí na zakázku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.