PROCHY603 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 (editace) JOZZI: Uz som take auta X-krat opravoval. Treba nastavit poriadne dvere!!! Ale tie dvere nedokaze moc vela ludi NASTAVIT aj ked vymenis komplet nove tesnenia na vsetkych dverach. :kol-31: URYVOK Z jednej temy: Konecne mam po probleme. Prochy je profik. V skodovke povedali ze je to aerodynamicky hluk,ze je to normalne. A Prochy to nastavil. Dakujem. CELA TEMA JE V LINKU a poriadne si precitaj kto tie dvere PORIADNE NASTAVIL -PROCHY603!!! LINK: http://forum.skodaho...-uvnitr-v-aute/ Editováno: 16. leden 2013, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 tak to je škoda že v česku je takovych servisu jako šafranu u mně se to hold jinak jak těsněnim navic vyřešit nepodařilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 (editace) Nikde nevidim ze som pisal ze to nastavoval niaky SERVIS. Editováno: 16. leden 2013, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 aaaa, tedka zas špatně čtu ja .... tak nabidni kolegovi se stejnym problemem pomoc , možna by dojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 :kol-28: Aj take navrhy tu boli. Máro a od jaké rychlosti ti to v autě začínalo "fučet" ? Já to furt řeším je to u mě teď dost zásadní problém a řesím to kde se dá? A ještě měl si ty dveře hodně spadlé? Jak to do června nevyřeším tak se naseru a na to slovensko si fakt zajedu ! :kol-31: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 zdravim tak ja uz ste to nekdo poresil to fuceni ja to porad resim ale nic sem nevyresil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.