Rfteam Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 zdravim rodicu motor nejak zlobi v patek normam prijel a dnes nechce chytit vasil nic nepise svicky dnes nove lista na stavu nova a td vse us sem snad dal a nic beze zmeny ani neskytne prosim o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Co imobilizer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifen Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Co imobilizer? A co pojistka k čerpadlu. Nedávno se mi stalo to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rfteam Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 A co pojistka k čerpadlu. Nedávno se mi stalo to samé.palivo mi jde do listy a strika svicky davaj oboji sem vyloucil nevim noo uz fakt nee mel jsem to na vagu 2 krat a nic sani komplet dole new svicky nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rfteam Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 palivo mi jde do listy a strika svicky davaj oboji sem vyloucil nevim noo uz fakt nee mel jsem to na vagu 2 krat a nic sani komplet dole new svicky nic tak to bylo samozdrejme cidle diky za spolupraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.