Rfteam Vloženo 15. Listopad 2009 Vloženo 15. Listopad 2009 zdravim rodicu motor nejak zlobi v patek normam prijel a dnes nechce chytit vasil nic nepise svicky dnes nove lista na stavu nova a td vse us sem snad dal a nic beze zmeny ani neskytne prosim o radu Citovat
mifen Vloženo 16. Listopad 2009 Vloženo 16. Listopad 2009 Co imobilizer? A co pojistka k čerpadlu. Nedávno se mi stalo to samé. Citovat
Rfteam Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Vloženo 16. Listopad 2009 A co pojistka k čerpadlu. Nedávno se mi stalo to samé.palivo mi jde do listy a strika svicky davaj oboji sem vyloucil nevim noo uz fakt nee mel jsem to na vagu 2 krat a nic sani komplet dole new svicky nic Citovat
Rfteam Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Vloženo 16. Listopad 2009 palivo mi jde do listy a strika svicky davaj oboji sem vyloucil nevim noo uz fakt nee mel jsem to na vagu 2 krat a nic sani komplet dole new svicky nic tak to bylo samozdrejme cidle diky za spolupraci Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.