Host Bobik Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 No kluci....... nam uz ukradli 2 auta komplet, a kazde bylo minimalne jednou vykradeno......... takze pocit, okradeneho znam velmi dobre. Jak uz jsem psal predtim, nehrajme si na spravnaky, ja chvalim praci a ta se ceni......puvod mi je srdecne jedno........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Práci oceňuju taky, ale původ je zavržení hodný a vůbec bych se jím nechlubil. A na správňáka si nehraju, prostě si myslím, že by to nikdo neměl podporovat, pokud Ty ano, tak přeju mnoho příjemných zážitků s dalším ukradeným autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Tak chcel by som dodat: Nie som si isty ci je to kradnute ale burane auto som nevidel doniesol mi to vsetko pred Tesco a boli k tomu vsetky kable z auta. Preto som usudil ze asi to nebude uplne ciste ale na 100% to povedat nemozem. Chcel za to 12 000Sk dalej 510 remen a 1500naplnenie.Pracu neratam. Bola to komplikovana a dlha roibota a stalo ma to asi 5rokov zivota.Ked bolo auto na totalku rozobrane a nedarilo sa mal som chut to vzdat.... Zajtra dam foto. Inak vela veci na vrakacoch je tiez kradnutych a ticho sa to vsetko toleruje. Kamarat videl v Prahe turana karoseriu komplet len ciselko bolo vyrezane.Asi bola cista Ja by som tym corkarom tiez priklepol prsty ale na to tu je policia a ja nemam dokaz ze je to kradnute.Som reagoval len na inzerat.A ked som to videl tak som uz neodolal. Chlapik tvrdil ze vie zohnat aj nove veci z polska tam ze chodi na ne ale ja som to neskumal. Takze nechcem sudit. Zdravim vsetkych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 at ti dobre slouzi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Oceňuji odvahu a výdrž s nervami, dobrá práce. Jinak pro Mildu: Myslím že tu zbytečně pálíš do Martinoslava vzhledem k jeho zájmu koupit navi, osobně jsem s ním mluvil a tak vím, že sice shání navi, ale také s papírem o prodeji konkrétní věci od konkrétního člověka, tedy s dokladem o prodeji, takže pochybuji, že by koupil navi v hospodě od zlodějíčka a ten mu to ještě podepsal. Problém kradených věcí tu nevyřešíme, myslím, že většina z nás je tu vědomě nekupuje, já osobně kupuju přes inzerci jen nové věci, což ti co mě znají mohou potvrdit, mám alespoň dvě jistoty, věci jsou nové a tedy s nejvyšší pravděpodobností bez problému a nikdo z nás je neměl na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Sem to říkal hned, že "petoprstí" byla nadsázka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.