Publikováno Listopad 18, 200915 r Po vypnuti motoru je slyset na strane spolujezdce pod palubkou bublani vody, jako kdyz tece voda v kanalu :-) Je to priznak neceho, ze je spatne nebo vse ok? Nemate nekdo podobny zvukovy zazitek...
Listopad 18, 200915 r Řekl bych že to je nedostatek chladiva v klimatizaci. Mám podobnou zkušenost. doplnit, popř. nechat detekovat netěsnost a opravit. Doma s tím bohužel neuděláš nic... - Tedy pokud je to ono.
Listopad 18, 200915 r Autor I ted v zime, kdyz "neni" klimatizace v provozu... Ale to je vlastne blbost ona je v provozu porad, akorat nechladi, ale topi, ne? Pripadne jak opravovali netesnost tobe? Diky za info.
Listopad 19, 200915 r Ne ne, obrácené tepelné čerpadlo zde není. No pokud máš climatronic a je nastaven na AUTO, tak je možný že se může občas zapnout. Mě to uteklo teď na podzim a tak jsem to ještě neřešil. Až na jaře. Zkus si pustit klima v manuálu a na plnej výkon. Pozoruj jestli začne chaldit. Mě ani po 10-15 min. skoro nechladila. Jinak to znamená nechat auto v servisu 1-2 dny a oni ten okruh naplní speciální kapalinou (modrou) a pod UV lampou vidějí únik. Pak se to zavaří/zalepí. Náplň chladiva stojí cca. 1000,- Upraveno Listopad 19, 200915 r od Dodo-Kolín
Listopad 19, 200915 r podle mě to není ono, taky občas slyším když vypnu motor jakoy tam tekla voda takovým čůrkem ale v létě klima jela bez problému, takže ych řekl, že máme stejnej problém, ale mě klima jede
Listopad 20, 200915 r Autor podle mě to není ono, taky občas slyším když vypnu motor jakoy tam tekla voda takovým čůrkemale v létě klima jela bez problému, takže ych řekl, že máme stejnej problém, ale mě klima jede no prave, klima me v lete normalne fungovala a ted to uz navic nedela, ze by to byl normalni jev?
Listopad 20, 200915 r Po vypnuti motoru je slyset na strane spolujezdce pod palubkou bublani vody, jako kdyz tece voda v kanalu :-) Je to priznak neceho, ze je spatne nebo vse ok? Nemate nekdo podobny zvukovy zazitek... skus nadvihnut plast nad stieracmi a kukni ci tam nemas take male jazierko. mne sa toto stalo v lete, mal som zadrbane odtokove kanaliky a po jednej burke mi tiez bublala voda pri spolujazdcovi, vycistil som ich a uz je to ok
Listopad 20, 200915 r Autor skus nadvihnut plast nad stieracmi a kukni ci tam nemas take male jazierko. mne sa toto stalo v lete, mal som zadrbane odtokove kanaliky a po jednej burke mi tiez bublala voda pri spolujazdcovi, vycistil som ich a uz je to ok ok, diky za tip, zkusim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.