robzab Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Po vypnuti motoru je slyset na strane spolujezdce pod palubkou bublani vody, jako kdyz tece voda v kanalu :-) Je to priznak neceho, ze je spatne nebo vse ok? Nemate nekdo podobny zvukovy zazitek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Řekl bych že to je nedostatek chladiva v klimatizaci. Mám podobnou zkušenost. doplnit, popř. nechat detekovat netěsnost a opravit. Doma s tím bohužel neuděláš nic... - Tedy pokud je to ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 I ted v zime, kdyz "neni" klimatizace v provozu... Ale to je vlastne blbost ona je v provozu porad, akorat nechladi, ale topi, ne? Pripadne jak opravovali netesnost tobe? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 (editace) Ne ne, obrácené tepelné čerpadlo zde není. No pokud máš climatronic a je nastaven na AUTO, tak je možný že se může občas zapnout. Mě to uteklo teď na podzim a tak jsem to ještě neřešil. Až na jaře. Zkus si pustit klima v manuálu a na plnej výkon. Pozoruj jestli začne chaldit. Mě ani po 10-15 min. skoro nechladila. Jinak to znamená nechat auto v servisu 1-2 dny a oni ten okruh naplní speciální kapalinou (modrou) a pod UV lampou vidějí únik. Pak se to zavaří/zalepí. Náplň chladiva stojí cca. 1000,- Editováno: 19. Listopad 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 podle mě to není ono, taky občas slyším když vypnu motor jakoy tam tekla voda takovým čůrkem ale v létě klima jela bez problému, takže ych řekl, že máme stejnej problém, ale mě klima jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 podle mě to není ono, taky občas slyším když vypnu motor jakoy tam tekla voda takovým čůrkemale v létě klima jela bez problému, takže ych řekl, že máme stejnej problém, ale mě klima jede no prave, klima me v lete normalne fungovala a ted to uz navic nedela, ze by to byl normalni jev? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiiilio Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Po vypnuti motoru je slyset na strane spolujezdce pod palubkou bublani vody, jako kdyz tece voda v kanalu :-) Je to priznak neceho, ze je spatne nebo vse ok? Nemate nekdo podobny zvukovy zazitek... skus nadvihnut plast nad stieracmi a kukni ci tam nemas take male jazierko. mne sa toto stalo v lete, mal som zadrbane odtokove kanaliky a po jednej burke mi tiez bublala voda pri spolujazdcovi, vycistil som ich a uz je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 skus nadvihnut plast nad stieracmi a kukni ci tam nemas take male jazierko. mne sa toto stalo v lete, mal som zadrbane odtokove kanaliky a po jednej burke mi tiez bublala voda pri spolujazdcovi, vycistil som ich a uz je to ok ok, diky za tip, zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pulux Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Potvrzuji stejny zvuk, ale klima klimuje. Mam Climatronic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 a nebude to zavzdušněný radiátor topení?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.