Publikováno Listopad 18, 200915 r zapojil jsem zesík na zadní repráky, ale když nastartuju, tak mi hučí v reprákách a i když nabíhá palivový čerpadlo. u signálových kabelů je ještě jeden drátek, který nevím jestli mám někam připojovat jinak + a - je vedeno jedním prahem a signály druhým
Listopad 18, 200915 r Autor nene, buzení zesilovače mám solo drátek tažený prahem jako je + a - tenhle drátek je u signálových kabelů tenhle to je
Listopad 18, 200915 r no však tady ten malý dratek u RCA kabelů se používá na buzení zesilovače, značeno jako REMOTE na zesíku...
Listopad 18, 200915 r Někdy to chce ještě tak zvaně uzemnit radio, bejvá tam šroubek, který se dá na zem. Prostě ukostří. Tam bych asi začal. Takto na dálku to je jak študovat Praha - New Yoooooork
Listopad 19, 200915 r tak já ho natežený solo, takže tento zapojovat nemusím??? když máš buzení zapojeno jinak, tak k čemu by jsi to chtěl zapojovat - taháš prahem naprosto zbytečně u tvého výkonu (zesilovače) stačilo si ukostřit pod pásem vzadu
Listopad 19, 200915 r Autor Tome já to ukostřený mám vzadu pod pásem, jen mi není jasný proč je tam ještě drátek, kterej je na obrázku
Listopad 19, 200915 r protože buzení se povětšinou tahá s cinchema tím mini drátkam psal jsi 07:41 PM, že máš táhntý + a -
Listopad 19, 200915 r Autor aha, máš pravdu, napsal jsem blbost. mám tažený jen + a buzení zesíku zkusím to připojit přes tento malý a uvidím, jestli se to zlepší
Listopad 20, 200915 r píšu většinou, neznamená to, že to tak musí být sám mám sólo kablíkem od Rockfordu
Listopad 20, 200915 r Autor však jasný Tome, zkusím a uvidím pak budu pátrat jinde, kde by mohla být chyba
Listopad 20, 200915 r Taky mi to dělalo,sice ne ve fabii ale v rencku,snažil jsem se to všemožně odstranit ale nepodařilo se to,tahal jsem + i - od baterky,různý signálový kabely a furt bez výsledku,furt to pískalo podle otáček motoru,nakonec jsem vyměnil rádio a byl klid!! Skus si od někoho půjčit rádio a vyskoušet.
Listopad 20, 200915 r Autor díky za postřeh Albi tak jsem byl u Olina a stejně nic. ja zajímavý, že to dělá jen když je nastartováno
Listopad 20, 200915 r Prý to bylo v radiu,některý maj lepší a některý horší nějaký tzv "odrušovací členy" nebo tak nějak. Pískalo mi radio aiwa a když jsem dal grundika tak byl klid.
Listopad 23, 200915 r Autor ta jsem zkoušel udělat znovu kostru a nic se nezměnilo, chyba bude jinde ještě nějaký tipy nebo rady???
Listopad 24, 200915 r Ne vzdy ten slabej kablik u RCA kabelu je pro REM. Nektery kabely maj takto vedene dodatecne stineni kabelu. Ty kabely na obrazku neznam ale predpokladam, ze tam vazne pujde o REM. Jak bylo napsano, zkontroloval bych kostru. To ze ji mas pod pasama je dost slaba informace. Zalezi jak si kontakty ocistil a podobne. Jestli si nedal ocko treba na nalakovanou cas. Takze jeste jednou zkontrolovat kostru a pak badat. Budou to delat bud kabely nebo radio a nebo zesilovac. - Zkus prikostrit radio nekde jinde nez v ISO konektoru - Zkus prikostrit sasi radia - zkus prikostrir kovovy obal RCA konekoru - zkus prikostrit sasi zesilovace - pokud na nic neprides, tak napis na icq nebo zavolej
Listopad 28, 200915 r Kuci mám malý problém.Mám Kenwood kdc-BT8141UY a zesilovač Stealth BL-1000. S klukama jsme vše napojili dle návodu,ale po zapnutí rádia se zesilovač jakoby vypne (zelená kontrolka zhasne) a při vypnutí se rozsvítí. Rádio má 2x RCA,výstup na rem.control, tak jsme to podle intuice zapojili a nic. Kabel od baterie zapojený a kostra taky.Tak nevíme Po vytažení cinchů se kontrolka na zesilovači rozsvítí a při zapojení zhasne a zapraská v subwooferu, ale nehraje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.