Standis Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 zapojil jsem zesík na zadní repráky, ale když nastartuju, tak mi hučí v reprákách a i když nabíhá palivový čerpadlo. u signálových kabelů je ještě jeden drátek, který nevím jestli mám někam připojovat jinak + a - je vedeno jedním prahem a signály druhým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 drátek, buzení zesilovače, remote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 nene, buzení zesilovače mám solo drátek tažený prahem jako je + a - tenhle drátek je u signálových kabelů tenhle to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 no však tady ten malý dratek u RCA kabelů se používá na buzení zesilovače, značeno jako REMOTE na zesíku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 ale proti rušení je lepe natáhnout solo kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 tak já ho natežený solo, takže tento zapojovat nemusím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Máš dobře uzemněné radio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 normálně přes ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Někdy to chce ještě tak zvaně uzemnit radio, bejvá tam šroubek, který se dá na zem. Prostě ukostří. Tam bych asi začal. Takto na dálku to je jak študovat Praha - New Yoooooork Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 tak já ho natežený solo, takže tento zapojovat nemusím??? když máš buzení zapojeno jinak, tak k čemu by jsi to chtěl zapojovat - taháš prahem naprosto zbytečně u tvého výkonu (zesilovače) stačilo si ukostřit pod pásem vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Tome já to ukostřený mám vzadu pod pásem, jen mi není jasný proč je tam ještě drátek, kterej je na obrázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 protože buzení se povětšinou tahá s cinchema tím mini drátkam psal jsi 07:41 PM, že máš táhntý + a - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 aha, máš pravdu, napsal jsem blbost. mám tažený jen + a buzení zesíku zkusím to připojit přes tento malý a uvidím, jestli se to zlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 píšu většinou, neznamená to, že to tak musí být sám mám sólo kablíkem od Rockfordu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 však jasný Tome, zkusím a uvidím pak budu pátrat jinde, kde by mohla být chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Taky mi to dělalo,sice ne ve fabii ale v rencku,snažil jsem se to všemožně odstranit ale nepodařilo se to,tahal jsem + i - od baterky,různý signálový kabely a furt bez výsledku,furt to pískalo podle otáček motoru,nakonec jsem vyměnil rádio a byl klid!! Skus si od někoho půjčit rádio a vyskoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 díky za postřeh Albi tak jsem byl u Olina a stejně nic. ja zajímavý, že to dělá jen když je nastartováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Prý to bylo v radiu,některý maj lepší a některý horší nějaký tzv "odrušovací členy" nebo tak nějak. Pískalo mi radio aiwa a když jsem dal grundika tak byl klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 No leze ti tam rušení od altíku... Máš to pořádně ukostřený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 mám to ukostřený pod pásama. zkusím to tam odpojit a ukostřit to jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 ta jsem zkoušel udělat znovu kostru a nic se nezměnilo, chyba bude jinde ještě nějaký tipy nebo rady??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Skus to radio,pujč,vyměň,uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Ne vzdy ten slabej kablik u RCA kabelu je pro REM. Nektery kabely maj takto vedene dodatecne stineni kabelu. Ty kabely na obrazku neznam ale predpokladam, ze tam vazne pujde o REM. Jak bylo napsano, zkontroloval bych kostru. To ze ji mas pod pasama je dost slaba informace. Zalezi jak si kontakty ocistil a podobne. Jestli si nedal ocko treba na nalakovanou cas. Takze jeste jednou zkontrolovat kostru a pak badat. Budou to delat bud kabely nebo radio a nebo zesilovac. - Zkus prikostrit radio nekde jinde nez v ISO konektoru - Zkus prikostrit sasi radia - zkus prikostrir kovovy obal RCA konekoru - zkus prikostrit sasi zesilovace - pokud na nic neprides, tak napis na icq nebo zavolej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 díky. vše vyzkouším a pak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barmalej Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Kuci mám malý problém.Mám Kenwood kdc-BT8141UY a zesilovač Stealth BL-1000. S klukama jsme vše napojili dle návodu,ale po zapnutí rádia se zesilovač jakoby vypne (zelená kontrolka zhasne) a při vypnutí se rozsvítí. Rádio má 2x RCA,výstup na rem.control, tak jsme to podle intuice zapojili a nic. Kabel od baterie zapojený a kostra taky.Tak nevíme Po vytažení cinchů se kontrolka na zesilovači rozsvítí a při zapojení zhasne a zapraská v subwooferu, ale nehraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.