Jump to content

zesilovač

Standis
 Share

Recommended Posts

zapojil jsem zesík na zadní repráky, ale když nastartuju, tak mi hučí v reprákách a i když nabíhá palivový čerpadlo.

u signálových kabelů je ještě jeden drátek, který nevím jestli mám někam připojovat

jinak + a - je vedeno jedním prahem a signály druhým

Taky mi to dělalo,sice ne ve fabii ale v rencku,snažil jsem se to všemožně odstranit ale nepodařilo se to,tahal jsem + i - od baterky,různý signálový kabely a furt bez výsledku,furt to pískalo podle otáček motoru,nakonec jsem vyměnil rádio a byl klid!! Skus si od někoho půjčit rádio a vyskoušet. ;)

Ne vzdy ten slabej kablik u RCA kabelu je pro REM. Nektery kabely maj takto vedene dodatecne stineni kabelu. Ty kabely na obrazku neznam ale predpokladam, ze tam vazne pujde o REM.

Jak bylo napsano, zkontroloval bych kostru. To ze ji mas pod pasama je dost slaba informace. Zalezi jak si kontakty ocistil a podobne. Jestli si nedal ocko treba na nalakovanou cas. Takze jeste jednou zkontrolovat kostru a pak badat. Budou to delat bud kabely nebo radio a nebo zesilovac.

- Zkus prikostrit radio nekde jinde nez v ISO konektoru

- Zkus prikostrit sasi radia

- zkus prikostrir kovovy obal RCA konekoru

- zkus prikostrit sasi zesilovace

- pokud na nic neprides, tak napis na icq nebo zavolej :)

Kuci mám malý problém.Mám Kenwood kdc-BT8141UY a zesilovač Stealth BL-1000. S klukama jsme vše napojili dle návodu,ale po zapnutí rádia se zesilovač jakoby vypne (zelená kontrolka zhasne) a při vypnutí se rozsvítí. Rádio má 2x RCA,výstup na rem.control, tak jsme to podle intuice zapojili a nic. Kabel od baterie zapojený a kostra taky.Tak nevíme :aggressive: Po vytažení cinchů se kontrolka na zesilovači rozsvítí a při zapojení zhasne a zapraská v subwooferu, ale nehraje.