zdenek hrusa Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 zdravim tak jsem jel po dalnici a kdyz jsem to chtel trochu vosolit prestalo tahnout. ale POZOR! neni to regulaci turba! to uz jsem mel, vymenil a ok. toto dela na trojku, ctyrku a petku kdyz to seslapnu a po 3000 otackach to zacne vynechavat, cukat. kdyz zastavim a nechcipnu to tak rozjezd je ok v plny sile. muze to byt malo nafty nebo spatna? sype se cerpadlo nebo trysky? do 120 km/h pri plynuly jizde zadnej problem. vag com jednou napsal "RIZENI ZACATKU VSTRIKU - REGULACNI ODCHYLKA" mate nekdo zkusennost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Nejdřív si omrkni, jestli nemáš vzduch za filtrem, často zlobí těsnění toho "téčko" ventilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek hrusa Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Nejdřív si omrkni, jestli nemáš vzduch za filtrem, často zlobí těsnění toho "téčko" ventilu. za filtrem behaly bubliny odjakziva a u kazdy octavky do ktery jsem koukal. bylo mi to divny ale kdyz to maji vsechny tak je to asi normalni ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek hrusa Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 za filtrem behaly bubliny odjakziva a u kazdy octavky do ktery jsem koukal. bylo mi to divny ale kdyz to maji vsechny tak je to asi normalni ne? ale budu davat novej filtr tak to omrknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Ono záleží jak moc, občas "prcek" neuškodí, ale při vysokém výkonu / spotřebě nafty a větší netěsnosti se už nestíhá nakrmit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.